reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka to ty jakaś czarownica jesteś hehehe, a może mi też wywróżysz że jak bedę miała 3 to dziewczynkę hehs :-p. Co do płci to czasami tak bywa dlatego podają 80% szans na tym etapie zawsze jest te 20% gdzie nagle mogą wyrosnąć jajeczka heheh, najczęściej jest tak z nubem przypominającym dziewczęcy. Mi lekarz w 13tc powiedział że jest pewny ale to już zależy też od sprzętu i doświadczenia lekarza;-) ;)

reklama
a który jest teraz tydzień u niej? tak mówią że dziewczynki "wychodza" później. dużo lekarzy jak widzi chłopca to mówi chłopak a jak widza dziewczynke to nie mówią nic tylko czekają do późniejszego usg. największą pewność jest jak już jaderka zastąpią do moszny widać wtedy na 100%chlopaka

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka haha alleeeee jaja:)
A co do serialu to jak masz ochote popatrzec na przystojniakow i lubisz tematyke wampiry,moce nadprzyrodzone i troche milosci to serial dla Ciebie:D
Martyna my z synkiem sie pozno dowiedzielismy ze to chlopczyk ;)

Magic nie ma problemu ja to zawsze jakos widze ale musialabym Cie.zobaczyc na.zywo:D

U siostry juz prawie 17 tc takze juz pewne.Wtedy jej powiedzial wlasnie ze raczej dziewczynka ale.moze sie zmienic a teraz juz byl pewny.

Millo no moze byc ciekawe.

Kurde co z ta Airfox od poniedzialku jej na BB nie bylo:-(

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

tak chodzilo mi o to że jak lekarz wcześnie mówi że dziewczynka to może się to jeszcze zmienić. chłopca łatwiej poznać na 100 % we wczesnym etapie. Antonia znam parę przypadek że miał być syna przy porodzie wyszła dziewczynka :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martyna to już są niezłe niespodzianki ze strony lekarzy z dziewczynki chłopca zrobić, na facebooku Airfix też nie było także nie wiem ale na pewno wejdzie także dziewczyny cierpliwości:-) :)

Hej dziewczyny

Ja was podczytuje ale nie udzielam się tak

Majorcia - u mnie ok , dalej mdłości męczą , na żadnym usg nie byłam ani nic, może w PL pójdę pod koniec sierpnia , mój młody sie nam buntuje i akcje robi mamy ciężko teraz,

To prawda że większe prawdopodobieństwo że z córki jeszcze może coś urosnąć hehe,

Maziajka- Gratulacje dla siostry byle zdrowa dzidzia była a mąż napewno dumny ze syn pierworodny hihi

Kurde tez się martwię ze Airfix zaginęła w akcji i nic się nie odzywa - mam nadzieje ze wszystko ok .

A wy jak tam dziewczyny samopoczucie :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry