reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anetko ja zaczelam co prada lykac witamine c, wapno i magnez ale kilka dni przed owulacja a to za malo. Wpisz sobie w google Babyboom chlopiec coreczka dieta i powinno wrzucic cie na wlasciwa strone o tym co i jak tutaj. Poczytaj na spokojnie ;) w skrocie podobno kwasne ph pochwy sprzyja temu ze dziewczynka bo chlopiece plemniki nie wytrwaja w kwasnym srodowisku.

reklama
Maziajko..Paulinka dała Ci dobrego linka do tych testów ktore sprawdziłam. One działają identycznie dobrze co te z zieloną końcówką z Ebay. Ja właśnie tych z linku używałam i cena nie tragiczna. Powodzenia.

Ja 3.08 mam wieczorem te badania prenatalne,trochę się stresuje.
Wieczorem ma !!

Witam dziewczyny też wpadłam do was i czekam na wieści od Airfix

Elenaa jak się czujesz? Ty też już nie długo idziesz podglądać serduszko?

Miciur-ka jak twoje samopoczucie?

Elenna powiedz mi bo Ty spec:)Kiedy na wykresie sie pojawi ta czerwona kreska oddzielająca i w ogole?
Dzisiaj mialam skok z wczorajszej temp 36.34 (mierzone o 6) na dzisiejsze 36.38(o 4 rano po calej nocy)i na 36.45(o 6-ale to spalam juz tylko godzine)wiec tego nie wpisalam..
Co to oznacza?

reklama
Aneta hej :-) ja tez staram sie o corcie i lykam wit C, folik, Magnez, Wit B6 i Wapn z D3. Troche tego jest :D do tego sylk i tyle.wiecej.sie nie zakwaszam bo u mnie niskie ph raczej.

Airfix gdzie jestes??

laski co to za serial:D o ktorym.piszecie???
Co do imion.ja tez lubie stare nasz syn.to Jan Stanislaw:p

W ogole pamietacie jak pisalam ze mam.przeczucie ze moja siostra bedzie miala chlopca a potem na usg w 13 tc wyszlo ze jednak dziewczynka pisalam wam o nubie ze nawet lekarz mowil jej ze dziewczecy ja zreszta tez popatrzalam.i poczytalam w necie i byl 100% dziewczecy jak dla mnie plaski i w ogole a ru wczoraj na Usg wyskoczyly jajka!! I chlopak na 100%[emoji14]wiec ja juz nie wierze we wczezne okreslanie plci a miala tak piekne zdjecia 4 d wszystko dokladnie lekarz sam powiedzial ze raczej dziewczyna a tutaj wyrosly jajka:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry