reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anetko ja zaczelam co prada lykac witamine c, wapno i magnez ale kilka dni przed owulacja a to za malo. Wpisz sobie w google Babyboom chlopiec coreczka dieta i powinno wrzucic cie na wlasciwa strone o tym co i jak tutaj. Poczytaj na spokojnie ;) w skrocie podobno kwasne ph pochwy sprzyja temu ze dziewczynka bo chlopiece plemniki nie wytrwaja w kwasnym srodowisku.

reklama
Maziajko..Paulinka dała Ci dobrego linka do tych testów ktore sprawdziłam. One działają identycznie dobrze co te z zieloną końcówką z Ebay. Ja właśnie tych z linku używałam i cena nie tragiczna. Powodzenia.

Ja 3.08 mam wieczorem te badania prenatalne,trochę się stresuje.
Wieczorem ma !!

Witam dziewczyny też wpadłam do was i czekam na wieści od Airfix

Elenaa jak się czujesz? Ty też już nie długo idziesz podglądać serduszko?

Miciur-ka jak twoje samopoczucie?

Elenna powiedz mi bo Ty spec:)Kiedy na wykresie sie pojawi ta czerwona kreska oddzielająca i w ogole?
Dzisiaj mialam skok z wczorajszej temp 36.34 (mierzone o 6) na dzisiejsze 36.38(o 4 rano po calej nocy)i na 36.45(o 6-ale to spalam juz tylko godzine)wiec tego nie wpisalam..
Co to oznacza?

reklama
Aneta hej :-) ja tez staram sie o corcie i lykam wit C, folik, Magnez, Wit B6 i Wapn z D3. Troche tego jest :D do tego sylk i tyle.wiecej.sie nie zakwaszam bo u mnie niskie ph raczej.

Airfix gdzie jestes??

laski co to za serial:D o ktorym.piszecie???
Co do imion.ja tez lubie stare nasz syn.to Jan Stanislaw:p

W ogole pamietacie jak pisalam ze mam.przeczucie ze moja siostra bedzie miala chlopca a potem na usg w 13 tc wyszlo ze jednak dziewczynka pisalam wam o nubie ze nawet lekarz mowil jej ze dziewczecy ja zreszta tez popatrzalam.i poczytalam w necie i byl 100% dziewczecy jak dla mnie plaski i w ogole a ru wczoraj na Usg wyskoczyly jajka!! I chlopak na 100%[emoji14]wiec ja juz nie wierze we wczezne okreslanie plci a miala tak piekne zdjecia 4 d wszystko dokladnie lekarz sam powiedzial ze raczej dziewczyna a tutaj wyrosly jajka:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry