reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Usg serduszkowe mamy za tydzien w srode.
A czuję się mniej więcej ok. Gdyby nie to ze coraz czesciej mam mdłości to nie mam żadnych innych objawów.
Dziś mnie woda zmdlila.

Elena pare postów wyżej zadałam pytanie do Ciebie:D
i jeszcze jedno.Zamówiłaś wtedy te testy co Airfix polecała te z kardioline? Dobre są?

Test różowy wkoncu zaczyna się pojawiać.Mysle ze za parę h bedzie pełny pozytyw. Niebieski pic na wode cień cienia..(co za lipne testy to ja nie wiem)
Chyba mogłam wczoraj jednak nie poprawiać:D

P.S.ja pierd%^$# własnie mój syn wypsikał mi cały sylk!;((((((( zamorduje!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elena pare postów wyżej zadałam pytanie do Ciebie:D
i jeszcze jedno.Zamówiłaś wtedy te testy co Airfix polecała te z kardioline? Dobre są?

Test różowy wkoncu zaczyna się pojawiać.Mysle ze za parę h bedzie pełny pozytyw. Niebieski pic na wode cień cienia..(co za lipne testy to ja nie wiem)
Chyba mogłam wczoraj jednak nie poprawiać:D

A co tam... Fajnie pewnie bylo :p hihihi

Elenaa- do środy juz nie daleko :) , przynajmniej mdłości ci przypominają o dzidzi haha :D

Millo- to sobie syn zabawę zrobił hehe , u mnie sylk wysoko stoi, dobrze że chociaż te różowe coś pokazują , ja miałam tylko te zielone i zadowolona byłam to już nie zmieniałam ale właśnie o tym ze niebi eskie lipa to już któraś osoba z rzędu pisze wiec naprawdę musze być jakieś słabe ,

Kurde szkoda ze syn wypsikal ci sylk bo teraz byś zakwaszała się co jakiś czas żeby trzymać ph nisko , do owulki np.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No Miciurka wszystko przeciwko mnie i jeszcze ten sylk.:sad:
ale tak się zastanawiam to chyba najwazniejsze jest ph w trakcie seksu i po?bo teraz to plemniczki i tak są juz głęboko za szyjką macicy a sylku raczej duzo i tak tam nie wpływało nigdy?

Millo udostepnij cały wykres to lukne.

Mój własnie zleciał z pufy na gres (takiej dużej 1mx1m) i ma śliwe nad uchem :frown: ehh..oby kolejne dziecko było grzeczniejsze!;-) ;)
W konsekwencji musiałam go ponosić na rekach bo płakał, a staram się ograniczać noszenie tego 12 kg klocka. A po chwili znowu na pufie i znów się kładzie ( a poprzednim razem tak zleciał, że siadł na skraju i do tyłu się połozył). Co za mały paszczur!

Ostatnia edycja:
tak te kardioline dobre są, choć u mnie też na bobo-test łada kreska wyszła ;-) najgorsze były te paskowe z allegro

Elenko oj Bidulek ten Twój mały smyk!Ale jak śliwa wyszła to dobrze:)
Taki mam wykres tylko przez to ze syn mi sie budzi w nocy to ja poznej nie spie dlatego dzisiaj z godziny 4 wpisałam i było 36.38 a o 6 rano ale po godzinie snu było 36.45

Magic to super wiesci:)

Załączniki

• wykres 1.png
    wykres 1.png
    71 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Magic - dzieki za info

Swoją drogą co za mendy ze nie przyjęli bo o ile dobrze pamiętam to musiała dosyć daleko dojechać :/

Elenaa - a dlaczego zakwaszanie nie ma sensu ?
Jeju to widzę ze mój szogun do waszych podobny i na odwrót - wchodzi mi na sofę i mówi że jest Giant i skacze haha, ;)

Mi się wydaje ze ma sens zakwaszanie bo gdzieś kiedyś czytałam ze to idzie jak taka fala - ze zakwasza się i to idzie troszkę dalej i tam środowisko tez się obniża, (mam nadz. Że zrozumiecie o co mi chodzi hehe) bo przecież plemniki idą daleko i czekają wiec chyba warto się podkwasic tylko nie za bardzo żeby nie wybić całkiem :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry