reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka to ty jakaś czarownica jesteś hehehe, a może mi też wywróżysz że jak bedę miała 3 to dziewczynkę hehs :-p. Co do płci to czasami tak bywa dlatego podają 80% szans na tym etapie zawsze jest te 20% gdzie nagle mogą wyrosnąć jajeczka heheh, najczęściej jest tak z nubem przypominającym dziewczęcy. Mi lekarz w 13tc powiedział że jest pewny ale to już zależy też od sprzętu i doświadczenia lekarza;-) ;)

reklama
a który jest teraz tydzień u niej? tak mówią że dziewczynki "wychodza" później. dużo lekarzy jak widzi chłopca to mówi chłopak a jak widza dziewczynke to nie mówią nic tylko czekają do późniejszego usg. największą pewność jest jak już jaderka zastąpią do moszny widać wtedy na 100%chlopaka

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka haha alleeeee jaja:)
A co do serialu to jak masz ochote popatrzec na przystojniakow i lubisz tematyke wampiry,moce nadprzyrodzone i troche milosci to serial dla Ciebie:D
Martyna my z synkiem sie pozno dowiedzielismy ze to chlopczyk ;)

Magic nie ma problemu ja to zawsze jakos widze ale musialabym Cie.zobaczyc na.zywo:D

U siostry juz prawie 17 tc takze juz pewne.Wtedy jej powiedzial wlasnie ze raczej dziewczynka ale.moze sie zmienic a teraz juz byl pewny.

Millo no moze byc ciekawe.

Kurde co z ta Airfox od poniedzialku jej na BB nie bylo:-(

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

tak chodzilo mi o to że jak lekarz wcześnie mówi że dziewczynka to może się to jeszcze zmienić. chłopca łatwiej poznać na 100 % we wczesnym etapie. Antonia znam parę przypadek że miał być syna przy porodzie wyszła dziewczynka :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martyna to już są niezłe niespodzianki ze strony lekarzy z dziewczynki chłopca zrobić, na facebooku Airfix też nie było także nie wiem ale na pewno wejdzie także dziewczyny cierpliwości:-) :)

Hej dziewczyny

Ja was podczytuje ale nie udzielam się tak

Majorcia - u mnie ok , dalej mdłości męczą , na żadnym usg nie byłam ani nic, może w PL pójdę pod koniec sierpnia , mój młody sie nam buntuje i akcje robi mamy ciężko teraz,

To prawda że większe prawdopodobieństwo że z córki jeszcze może coś urosnąć hehe,

Maziajka- Gratulacje dla siostry byle zdrowa dzidzia była a mąż napewno dumny ze syn pierworodny hihi

Kurde tez się martwię ze Airfix zaginęła w akcji i nic się nie odzywa - mam nadzieje ze wszystko ok .

A wy jak tam dziewczyny samopoczucie :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry