reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anetko ja wlasnie dzis skonczylam sie seksik po 7 dniach chyba ;p czekam na owulacje oby najwczesniej w 5 po poludniu.Cos mi sie dobry humor wlaczyl

reklama
Aneta no ja właśnie to samo, nie w kazdym cyklu mnie kłuje na owulacje a jak kłuje to z prawej strony ;)
jak robiłam usg, to zawsze z prawej strony były dominujace pęcherzyki, i teraz lekarz powiedział, ze owulacja była tez z prawej strony.

Ja dopiero jestem w 7tc więc nie wiem jaka płeć, ale stosowałam diete nabiałową od stycznia, troche suplementów (magnez, wapń, witamina C), i metoda kilka dni przed owu i O+12 (czyli sex ok 12 h po owulacji).

Elenna no pewnie ze widzialam ost sezon!kurde takie jaja ze szok.Juz sie nie moge doczekac nowego i ostatniego zarazem;(a Originals ogladasz z Klausem♡?

Katja to u Was 2 dni wyszly odstepu?
Ja szyjki sie dopiero ucze:)

No dwa.. A to dobrze czy nie ? :p sobota raczej nieplodna, poniedzialek pozna noc niby wyszedl pozytywny ( w seode- zwartek koniecz @)

mam wrazenie ,że wiecej chlopcow się rodzi. .. ja bardzo bym chciala. wazne by zdrowe bylo. pewnie. w pierwszej ciazy od razu czulam ,ze bedzie chllopak. wiec moze teraz bede sobie wmawiac i wykracze.. ale strac sie bedziemy mogli dopiero koniec wrzesnia... kupic testy owu ? jak radzicie?

Aneta ja mam rozowe z allegro ale ponoc zielone lepsze to juz nie wiem.
Mnie tez tylko z prawego kłuje.
Tez czulam od poczatku ze chlopak u mnie takze cos w tym przeczuciu jest.

reklama
Jezu jak mi literki sie zjadaja sorki !! Nowy srajfon i nie ogarniam... A pozatym piszac usypiam trzylatka mojego :)
Anetko witaj. Tu jakos wiekszosc szuka pomocy na corcie.

Do góry