reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Aneta no ja właśnie to samo, nie w kazdym cyklu mnie kłuje na owulacje a jak kłuje to z prawej strony
jak robiłam usg, to zawsze z prawej strony były dominujace pęcherzyki, i teraz lekarz powiedział, ze owulacja była tez z prawej strony.
Ja dopiero jestem w 7tc więc nie wiem jaka płeć, ale stosowałam diete nabiałową od stycznia, troche suplementów (magnez, wapń, witamina C), i metoda kilka dni przed owu i O+12 (czyli sex ok 12 h po owulacji).
jak robiłam usg, to zawsze z prawej strony były dominujace pęcherzyki, i teraz lekarz powiedział, ze owulacja była tez z prawej strony.
Ja dopiero jestem w 7tc więc nie wiem jaka płeć, ale stosowałam diete nabiałową od stycznia, troche suplementów (magnez, wapń, witamina C), i metoda kilka dni przed owu i O+12 (czyli sex ok 12 h po owulacji).
aneta900516
Aktywna w BB
jakie witaminki ,czym sie wspomagacie przed zaciazeniem?
aneta900516
Aktywna w BB
a jaką chciałas plec?
Katja.
Fanka BB :)
Elenna no pewnie ze widzialam ost sezon!kurde takie jaja ze szok.Juz sie nie moge doczekac nowego i ostatniego zarazem;(a Originals ogladasz z Klausem♡?
Katja to u Was 2 dni wyszly odstepu?
Ja szyjki sie dopiero ucze
No dwa.. A to dobrze czy nie ? sobota raczej nieplodna, poniedzialek pozna noc niby wyszedl pozytywny ( w seode- zwartek koniecz @)
aneta900516
Aktywna w BB
mam wrazenie ,że wiecej chlopcow się rodzi. .. ja bardzo bym chciala. wazne by zdrowe bylo. pewnie. w pierwszej ciazy od razu czulam ,ze bedzie chllopak. wiec moze teraz bede sobie wmawiac i wykracze.. ale strac sie bedziemy mogli dopiero koniec wrzesnia... kupic testy owu ? jak radzicie?
reklama
Podziel się: