reklama
Millo - następnym razem kup owulacyjne testy te zielone - one chyba są najlepsze z tych tanich paskowych - mi wychodziły dobrze i nigdy nie narzekałam na nie,
Hm może dziś poprawcie i zakwaś się sylkiem przed i później po plus lactovaginal jakoś po 5 h , a próbujesz tez na owu plus 12 ?
Nie wiem.te różowe jakoś lipnie wychodzą - masz teraz ryzyk fizyk po prostu hehe,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Hm może dziś poprawcie i zakwaś się sylkiem przed i później po plus lactovaginal jakoś po 5 h , a próbujesz tez na owu plus 12 ?
Nie wiem.te różowe jakoś lipnie wychodzą - masz teraz ryzyk fizyk po prostu hehe,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Miciurka Airfix mowila ze te rozowe sa swietne i w poprzednim cyklu mialam 2 grube krechy kiedy na niebieskich mialam ledwą..
No teraz bedzie ryzyk ale jak juz mi i tak nic nie sprzyja to co tamnajwyzej bedzie Stefan♡
Gdzie ta Airfix?!
No teraz bedzie ryzyk ale jak juz mi i tak nic nie sprzyja to co tamnajwyzej bedzie Stefan♡
Gdzie ta Airfix?!
Katja.
Fanka BB :)
Enzo Bonzo i te sprawy heh. A tak serio to dziewczyny ja jestem pod wrazeniem waszej wiedzy o sluzie i szyjce. No ja nijak umiem to rozpoznawac,ba, wcale. Uplawy mam caly miesiac wiec dla mnie ten sluz owszem zmienia sie ale jakos nie umiem powiedziec ze ktorys to ten rozciagliwy... Ba, o szyjce to pojecia nie mam jak rozpoznac.Ja tez lubie stare imiona, mój synek to Ignacy Leon też slicznie
Millo a oglądasz ten serial? ostatni sezon też ogladalaś? Ja też wole Stefana niz Damona a teraz to mi sie Enzo spodobał jak miał romans z Bonnie
A tak z drugiej strony tematu, to ja za tydzien mam @, a czuje sie tak przemeczona i znerwicowana ze chyba jestem w urojonej ciazy naeet dzis test zrobilam ale wiadomo - tydzien przed to nic nie wyjdzie przypomne sie ze starania byly w zeszly poniedzialek wieczorem , we wtorek wcisnelam sobie vagisan , a po serduszkach wyszedl test pozytywny i na deugi dzien takze. A w sobite sie oslabialismy
reklama
Podziel się: