reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobra zadzialalismy haha:p ale z goraca kąpielą,sylkiem i po 1 strzale wyciagnal:)wie 50/50.Teraz co ma byc to bd..

reklama
Millo - następnym razem kup owulacyjne testy te zielone - one chyba są najlepsze z tych tanich paskowych - mi wychodziły dobrze i nigdy nie narzekałam na nie,

Hm może dziś poprawcie i zakwaś się sylkiem przed i później po plus lactovaginal jakoś po 5 h , a próbujesz tez na owu plus 12 ?

Nie wiem.te różowe jakoś lipnie wychodzą - masz teraz ryzyk fizyk po prostu hehe,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka Airfix mowila ze te rozowe sa swietne i w poprzednim cyklu mialam 2 grube krechy kiedy na niebieskich mialam ledwą..
No teraz bedzie ryzyk ale jak juz mi i tak nic nie sprzyja to co tam:)najwyzej bedzie Stefan♡

Gdzie ta Airfix?!

Elenna haha no ma wlasnie tak byc przez serial buhahaha:D bo Damon to juz by nie wypadalo:)a tak szczerze to lubie takie stare imiona.Nasz 1 ma Leon choc teraz juz duzo ich:)

Millo a oglądasz ten serial? ostatni sezon też ogladalaś? Ja też wole Stefana niz Damona :p a teraz to mi sie Enzo spodobał jak miał romans z Bonnie :p

Ostatnia edycja:
Ja tez lubie stare imiona, mój synek to Ignacy :) Leon też slicznie :wink:
Millo a oglądasz ten serial? ostatni sezon też ogladalaś? Ja też wole Stefana niz Damona :p a teraz to mi sie Enzo spodobał jak miał romans z Bonnie :p
Enzo Bonzo i te sprawy :) heh. A tak serio to dziewczyny ja jestem pod wrazeniem waszej wiedzy o sluzie i szyjce. No ja nijak umiem to rozpoznawac,ba, wcale. Uplawy mam caly miesiac wiec dla mnie ten sluz owszem zmienia sie ale jakos nie umiem powiedziec ze ktorys to ten rozciagliwy... Ba, o szyjce to pojecia nie mam jak rozpoznac.
A tak z drugiej strony tematu, to ja za tydzien mam @, a czuje sie tak przemeczona i znerwicowana ze chyba jestem w urojonej ciazy:p naeet dzis test zrobilam ale wiadomo - tydzien przed to nic nie wyjdzie :) przypomne sie ze starania byly w zeszly poniedzialek wieczorem , we wtorek wcisnelam sobie vagisan , a po serduszkach wyszedl test pozytywny i na deugi dzien takze. A w sobite sie oslabialismy :)

reklama
Elenna no pewnie ze widzialam ost sezon!kurde takie jaja ze szok.Juz sie nie moge doczekac nowego i ostatniego zarazem;(a Originals ogladasz z Klausem♡?

Katja to u Was 2 dni wyszly odstepu?
Ja szyjki sie dopiero ucze:)

Do góry