reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja wystarczy poobserwować się kilka cykli i sama będziesz niedługo ekspertem.
Ja przed ślubem chodziłam na nauki przedmałżenskie i tam dużo się dowiedziałam, i szczerze mówiac na początku sceptycznie podchodziłam do tego bo miałam nieregularne cykle i też często upławy od nadżerki chyba (która teraz po ciąży się sama zagoiła).
Ale jak widać, stosowaliśmy tą metode naturalnego planowania jako antykoncpecja przez 2 lata, a potem sprawdziła się w planowaniu dzieci ;-) wiec myślę, że jest dobra, ale mierzenie temp obowiązkowo

reklama
Millo The Originals zaczęłam oglądac, ale nie miałam czasu przy moim maluchu, więc skonczyłam na 1 sezonie :) ale keidyś sobie obejrze :-D

witam. jestem tu nowa. szukałam w internecie metod zaplanowania płci dziecka i trafilam tu. nie sposób wszystkiego przeczytać. śledziłam pierwsze strony , jak dziewczyny celowały w dziewczynke, a wyszło ,że chłopiec. ciekawe czy w ogole da się jakoś pomóc naturze;)

Aneta witaj:)a Tobie kto sie marzy?:)

Elenna obejrzyj kiedys bo tez super;)zwlaszcza pozniejsze sezony.Zdarza mi sie normalnie plakac heh

mamy już 4 letniego synka , przyszedł czas na następne no i bardzo bym chciała dziewczynke. obecnie biore trioxal z powodu nawracającej infekcji. grzybicy. maz takze musial wziać tabletki. tydzien mam brac tabletki. 3 tyg przerwy. pozniej znowu tydzien tabletki. przerwa i w 3 miesiacu mozemy zaczac sie starac. czytalam gdzies ze jak owulacja jest z prawego jajnika to na chlopca, z lewego to na dziewczynke. co myslicie o tym?

u nas to tez troche stres i boje się ,że jak juz bedziemy dziaalac to bedzie mnie to blokowac. synek jest chory . gin mowila ,ze nie moge tak myslec, ze nikt nie da mi 100% pewnosci ,ze drugie bedzie zdrowe ale tak same szanse jak u kobiet co maja zdrowe dzieci

Millo ja miałam owulacje z prawego teraz, u mnie jakoś tak dziwnie, bo prawy dominuje i częsciej z jego owulacja, bo to nie jest tak, że raz prawy, raz lewy. Lekarz mi mówił, że moze być kilak razy z prawego, a potem z lewego, lub na odwrót. Ale na to bym nie patrzyła, bo moja mama tez ma dominującego prawego jajnika, a ma dwie córki ;-)

reklama
myslalam ,ze na zmiane.. w sumie ja zawsze czuje jak mam z prawego. strasznie mnie kluje. lewego nie czuje ; ) to tu zdradz jak te cory wykombinowaliscie ;)

Do góry