reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja wystarczy poobserwować się kilka cykli i sama będziesz niedługo ekspertem.
Ja przed ślubem chodziłam na nauki przedmałżenskie i tam dużo się dowiedziałam, i szczerze mówiac na początku sceptycznie podchodziłam do tego bo miałam nieregularne cykle i też często upławy od nadżerki chyba (która teraz po ciąży się sama zagoiła).
Ale jak widać, stosowaliśmy tą metode naturalnego planowania jako antykoncpecja przez 2 lata, a potem sprawdziła się w planowaniu dzieci ;-) wiec myślę, że jest dobra, ale mierzenie temp obowiązkowo

reklama
Millo The Originals zaczęłam oglądac, ale nie miałam czasu przy moim maluchu, więc skonczyłam na 1 sezonie :) ale keidyś sobie obejrze :-D

witam. jestem tu nowa. szukałam w internecie metod zaplanowania płci dziecka i trafilam tu. nie sposób wszystkiego przeczytać. śledziłam pierwsze strony , jak dziewczyny celowały w dziewczynke, a wyszło ,że chłopiec. ciekawe czy w ogole da się jakoś pomóc naturze;)

Aneta witaj:)a Tobie kto sie marzy?:)

Elenna obejrzyj kiedys bo tez super;)zwlaszcza pozniejsze sezony.Zdarza mi sie normalnie plakac heh

mamy już 4 letniego synka , przyszedł czas na następne no i bardzo bym chciała dziewczynke. obecnie biore trioxal z powodu nawracającej infekcji. grzybicy. maz takze musial wziać tabletki. tydzien mam brac tabletki. 3 tyg przerwy. pozniej znowu tydzien tabletki. przerwa i w 3 miesiacu mozemy zaczac sie starac. czytalam gdzies ze jak owulacja jest z prawego jajnika to na chlopca, z lewego to na dziewczynke. co myslicie o tym?

u nas to tez troche stres i boje się ,że jak juz bedziemy dziaalac to bedzie mnie to blokowac. synek jest chory . gin mowila ,ze nie moge tak myslec, ze nikt nie da mi 100% pewnosci ,ze drugie bedzie zdrowe ale tak same szanse jak u kobiet co maja zdrowe dzieci

Millo ja miałam owulacje z prawego teraz, u mnie jakoś tak dziwnie, bo prawy dominuje i częsciej z jego owulacja, bo to nie jest tak, że raz prawy, raz lewy. Lekarz mi mówił, że moze być kilak razy z prawego, a potem z lewego, lub na odwrót. Ale na to bym nie patrzyła, bo moja mama tez ma dominującego prawego jajnika, a ma dwie córki ;-)

reklama
myslalam ,ze na zmiane.. w sumie ja zawsze czuje jak mam z prawego. strasznie mnie kluje. lewego nie czuje ; ) to tu zdradz jak te cory wykombinowaliscie ;)

Do góry