reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobra zadzialalismy haha:p ale z goraca kąpielą,sylkiem i po 1 strzale wyciagnal:)wie 50/50.Teraz co ma byc to bd..

reklama
Millo - następnym razem kup owulacyjne testy te zielone - one chyba są najlepsze z tych tanich paskowych - mi wychodziły dobrze i nigdy nie narzekałam na nie,

Hm może dziś poprawcie i zakwaś się sylkiem przed i później po plus lactovaginal jakoś po 5 h , a próbujesz tez na owu plus 12 ?

Nie wiem.te różowe jakoś lipnie wychodzą - masz teraz ryzyk fizyk po prostu hehe,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka Airfix mowila ze te rozowe sa swietne i w poprzednim cyklu mialam 2 grube krechy kiedy na niebieskich mialam ledwą..
No teraz bedzie ryzyk ale jak juz mi i tak nic nie sprzyja to co tam:)najwyzej bedzie Stefan♡

Gdzie ta Airfix?!

Elenna haha no ma wlasnie tak byc przez serial buhahaha:D bo Damon to juz by nie wypadalo:)a tak szczerze to lubie takie stare imiona.Nasz 1 ma Leon choc teraz juz duzo ich:)

Millo a oglądasz ten serial? ostatni sezon też ogladalaś? Ja też wole Stefana niz Damona :p a teraz to mi sie Enzo spodobał jak miał romans z Bonnie :p

Ostatnia edycja:
Ja tez lubie stare imiona, mój synek to Ignacy :) Leon też slicznie :wink:
Millo a oglądasz ten serial? ostatni sezon też ogladalaś? Ja też wole Stefana niz Damona :p a teraz to mi sie Enzo spodobał jak miał romans z Bonnie :p
Enzo Bonzo i te sprawy :) heh. A tak serio to dziewczyny ja jestem pod wrazeniem waszej wiedzy o sluzie i szyjce. No ja nijak umiem to rozpoznawac,ba, wcale. Uplawy mam caly miesiac wiec dla mnie ten sluz owszem zmienia sie ale jakos nie umiem powiedziec ze ktorys to ten rozciagliwy... Ba, o szyjce to pojecia nie mam jak rozpoznac.
A tak z drugiej strony tematu, to ja za tydzien mam @, a czuje sie tak przemeczona i znerwicowana ze chyba jestem w urojonej ciazy:p naeet dzis test zrobilam ale wiadomo - tydzien przed to nic nie wyjdzie :) przypomne sie ze starania byly w zeszly poniedzialek wieczorem , we wtorek wcisnelam sobie vagisan , a po serduszkach wyszedl test pozytywny i na deugi dzien takze. A w sobite sie oslabialismy :)

reklama
Elenna no pewnie ze widzialam ost sezon!kurde takie jaja ze szok.Juz sie nie moge doczekac nowego i ostatniego zarazem;(a Originals ogladasz z Klausem♡?

Katja to u Was 2 dni wyszly odstepu?
Ja szyjki sie dopiero ucze:)

Do góry