reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magic - o matko i jakby ta wirowka się miał ktoś obsługiwać jakoś nie widzę mężów w tym hehe ;) .

Airfix - kciuki za wizytę myślałam że masz jutro :),

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mąż tej babeczki chyba był chemikiem także umiał się tym obsługiwać hehs chyba zmianiał w niej parametry na mniejsze obroty.

Elisse jak tam Piotruś :-) mój maluszek dalej nie może wyjść z tego świństwa lekarka stwierdziła że to alergia bo osłuchowo wszystko czysto, brak jakichkolwiek innych objawów mały mega aktywny, je normalnie także ręce mi opadają do tego po pulmicorcie wyszły mu pleśniawki:sad: teraz od gencjany jest cały fioletowy hehe

Ciagle sprawdzam a tu cisza:(Pewnie Airfix ma na pozniejsza godzine.

Ja dzis do gina na 17:40.Ciekawe jak tam moje pęcherzyki brr

Wiecie co, jeśli chodzi o tę wirówkę to chyba jakaś ściema lub wybujała fantazja . Oprócz tego, że musiałby być chemikiem to jeszcze znać się na in vitro, bo nie oddziela się plemników tylko zaplodnione już jajeczko z odpowiednią płcią. Czyli całe laboratorium, kasa okrutna, że nie wspomnę o pozwoleniach. No chyba, że usiadł dupskiem na starodawną wirówkę do prania i tak nim wytrzęsło, że ma córkę. Czasami można poprawić sobie humor, ale fantazji pozazdrościć

Czekamy Airfix na wieści
Ja dzis dostałam @ o 5 dni wcześniej, wszystko rozregulowane po anty. Oby przyszły cykl był prawidłowy. Teraz ciężko wyliczyć owu. Dziś dostałam przesyłkę z ebay 30 testów owu i 30 ciążowych. Mąż śmieje się, że zabawki przyszły

Arya no dokładnie laboratorium w domu ale oddziela się plemniki męskie od żeńskich, żeńskie są cięższe i przy wirowaniu opadają na dno a męskie są na górze tylko podczas tego duzo plemników się uszkadza w USA jest metoda microsort polegająca właśnie na separacji takich plemników tylko bardziej zaawansowana metodą wirowania niż zwykła wirówka lab. :-) :) koszt niebagatelny kilkadziesiąt tys.$ hyhy

reklama
Arya no dokładnie laboratorium w domu ale oddziela się plemniki męskie od żeńskich, żeńskie są cięższe i przy wirowaniu opadają na dno a męskie są na górze tylko podczas tego duzo plemników się uszkadza w USA jest metoda microsort polegająca właśnie na separacji takich plemników tylko bardziej zaawansowana metodą wirowania niż zwykła wirówka lab. :-) :) koszt niebagatelny kilkadziesiąt tys.$ hyhy
Szczerze, jakaś masakra. Ale ludzie są w stanie dużo zrobić by mieć wymarzone dziecko. Gorzej jak dziecko będzie miało odpowiednią płeć a nie spełni warunków rodziców. Będą żałować, że nie wybrali innego plemnika odpowiedniej płci? Ja raczej pozostanę wierna naturze. Tyle co mogę to spróbuję w granicach rozsądku. Ważne żeby było i było zdrowe

Do góry