reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja juz po ginie:)Zielone swiatlo do starań po cc uzyskane:)

Tak jak myslalam teraz z prawego jajnika bedzie.Pęcherzyk ma 20 mm i gin powiedzial ze moze peknac jutro,pojutrze,najpozniej za 2 dni.I teraz nie wiem co robic:p
Ostatni seks byl wczoraj wieczorem..Mnie przy moich wynikach tylko odstep moze poratowac (mimo ze nie dziala ale nadzieja jest)ale boje sie ze jak bd 6 to juz nie da rady.. i nie wiem czy poprawiac jeszcze dzis?Co myslicie?

reklama
Test rozowy mi wychodzi kurde z cieniem lekkim od paru dni.. a niebieski prawie wcale..temp niska a sluz nie jest rozciagliwy ale jest wilgotny a blizej szyjki mniej

To ja bym dzis jeszcze działała, skoro za bardzo objawów owulacji nie masz, a śluz nie jest rozciągliwy :) testy masz jeszcze negatywne. Ale zrobisz jak tam uwazasz, zeby potem nie byłoby na mnie :p

Edit. Najwyzej jakoś osłabcie plemniki, gorącą kapielą, albo zakwaś się lactovaginalem

Ostatnia edycja:
Elenna wczoraj mialam 36.32 a dzis 36.34 to dobrze czy zle?boje sie ze dzis zadzialamy i w ciagu 24h bedzie owulacja ale kurde to nigdy nie wiadomo..:(matko co tu robic..dziwne ze te rozowe takie slabiutenkie

no właśnie dziwne ze te testy nie masz jeszcze pozytywne skoro owulacja ma być wg lekarki najpózniej za 2 dni.
No to jak uwazasz, jak się boisz to moze darujcie sobie. Jak owulacja będzie za 2 dni, to odstep wyjdzie 3 dniowy więc jest szansa, gorzej jak się przesunie i bedzie dopiero za 3 dni.

A w poprzednim cyklu kiedy miałaś pozytywny na rózowym a kiedy owulke?
A jak Twoja szyjka powiedz jeszcze

Na poprzednim mialam 17 dc a owulke wedkug mnie 19 bo 20 klejacy sluz i tez za 14 dni okres. Ale to byl dlugi cykl.Teraz mam z prawego krotszy i wczesniej cykl mialam pozytywny test i na drugi dzien owulke.
Szyjki teraz nie sprawdze bo nie mam jak umyc rąk:p

Szyjka wyzej i chyba otwarta i sluz na 1cm max..mysle ze owulke bede miala 5 wiec jutro bym musiala miec pozytywny test i nastepnego dnia owulke wtedy 3 dni mi wyjda.. ale oslabialismy plemniki

reklama
Do góry