reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka wymiaatasz :p ja też wpadłam wieczorem do domu odpalam kompa, myślę Tynka ujrzała dwie kreski a tu nic :D

Airfix a może jak teraz dałaś na luz i odpuściłaś to się udało!!!!! :)

migduch też uwielbiam takie promocji i nie wiem czemu też się nie mogę powstrzymać i kupuje duże ilości testów, w szczególności w super pharmie :)

reklama
Ja również sporo testów ciążowych zużyłam z 5. Uwaga testy owulacyjne pierwsze wykazały u mnie ciążę dwie kreski były już widoczne 4 dni przed okresem.

Aga30+ czyli zamkast ciazowego zrobilas najpoerw test owu? Haha tez tego probowalam:)))))

Paulina racja, ja bardzo lubie testowanie, na allegro jak kupowalam testy owu to dostalam w gratisie chyba 10 ciazowych i one sa super, pokazaly mi ciaze 10dpo, ale jak teraz szukalam to ich nie mozna kupic oddzielnie albo ja nie moge znalezc kurde:/ Ale zaraz znowu poszukam i moze zamowie kolejne, w sumie na allegro sa testy po 1 zl wiec smieszna kasa. Jak kupilam teraz pink testy to zaplacilam 5 zl za sztuke wiec tez mysle ze tanio, w tym cyklu zrobilam 2 i mam jeszcze 8, ktore na mnie czekaja, jak zajde w ciaze to bede chyba te testy robic co godzine zeby uwierzyc:D

migduch testy owu zaczęły mi wychodzić pozytywne tak ok. 4 dni przed okresem teraz to mi wychodzą takie grube dwie krechy wcześniej były bledsze. Zrobiłam również betę dwa razy żeby zobaczyć jak rośnie dzidzi i beta ładnie mi wskazała 5 tydzień ciąży czyli tak jak powinno być. Szczerze powiem że kusi jeszcze na testowanie w domu testem ciążowym bo również nie mogę w to uwierzyć.

Aga30+ zazdroszcze, naprawde bardzo zazdroszcze i chcialabym bardzo tez ujrzec wkrotce 2 kreski i zrobic 50 testow zeby uwierzyc....ciesz sie kochana bo jestes szczesciara! Ja walcze o swoje 1 dziecko a skonczylam juz 30 lat, wszyscy znajomi maja dzieci albo sa w ciazy a ja sie czuje troche jak ułom...ale czekam, musze miec nadzieje bo co mi zostalo?

reklama
Tynka :( A miało być tak pięknie :( Ja też już miałam takie cykle ze na bank powinien wyjść pozytyw,zero objawów @,na wykresie nawet spadek temp sugerujacy ze implantacja wtedy byla- i lipa. Jedna krecha. ... czasem można się podlamac na prawdę.

Do góry