reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wyslalam wiadomosc do anisalu z prosba by cie dodala wiec spotkamy sie na watku paulinko fajnie miec kogos z kielc☺

reklama
luska22 dziękuje Ci ślicznie :) jeszcze nie mam dostępu ale będe odświeżać, bo może jeszcze tamta dziewczyna nie była na forum i nie miała jak mnie dodać :)

Ech a ja jestem mega zawiedziona ostatnio miałam 3 pęcherzyki, wszystkie duże, a teraz nie mam ani jednego, lekarka doszła do wniosku, że w grudniu powinnam wykonać hsg, bo póki co nie ma innego wyjścia..

Hejka. Rano widziałam posty jak któraś z dziewczyn napisała że spodziewa się 3 dziecka -dziewczynki (ma dwóch chłopców). Dlaczego ich teraz nie ma?? Czy to problem z odświeżeniem forum? Czy zostały przeniesione?

Aga30 Ja zaglądałam na forum i nic nie było:)

Tynka Jak teścik??

Ja sie koszmarnie czuje, cmi mnie głowa, mam zawroty i jeszcze serce sie obudziło. To chyba wszystko z nerwów tez bo mi dziecko daje popalić w szkole.

Aga30+ chyba cos jest nie tak z forum ha mialam nawet problemy z wejsciem, a tamtych postow w ogole nie widze. Ciekawe co u Tynki:-)

Hej dziewczyny test będzie jutro bo dziś zapomnialam nasikać do kubka ha ha. Nie wiem co ze mną ale jestem prawie pewna ze to ciąża. Cycki gigantyczne i mega bolesne brzuch kluje głową boli zapachy mi przeszkadzaja wiec obym miała racje. Dzięki za pamięć mnie.
Lusia hej hej na tym tym forum rzadko bywalam z braku czasu i nie mogłam was nadrobić a potem mi zginelo i myslalam ze jest usunięte. Trzymam za ciebie mocno kciuki. Za Paulinke tez:-) i za Airfix i reszte staraczek.

reklama
Tynka No to dałaś czadu:p my tu czekamy na dwie kreski ,a tu testa nie było hihi Jutro będą dwie tłuste &&&&& ja się od owulacji w sumie źle czuję,boli mnie glowa i jajnik.

Do góry