reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Oooo to trzymam kciuki za Tynke!:)))
ja powinnam miec @ jakos 15 o ile sie nie wydluzy cykl bo ostatni mial 28 dni i tak licze... mysle ze zatestuje juz jakos w czwartek;)) A ty kiedy chcesz testowac? moze sie razem umowimy na jakis dzien?;))

Migduch Ja również ok 15 mam dostać @. Ale widzę ze 13 wypada w piątek -a ze ja mam wtedy szczęście zawsze to zatestuje:) A kolejny test już może 15-16 ... Bedzie sie dzialo :D

Airfix ja jestem przygotowana, kupilam pink testy w promocji i mam ich w domu az 8- wiec prawda, bedzie sie dzialo hahaha;))))

Migduch Ja mam juz zapasy wyczerpane ,zostały mi tylko dwa bobo testy :p Ale jutro może bym coś zamówiła na allegro...A co się będę ;)

ja sie lepiej czuje jak sobie potestuje, wiem ze to beznadziejne i w ogole ze jestem swirem ale jakos lubie testowanie;)))

To masz tak jak ja:) z góry wiem ze nic z tego,ale fajnie tak sobie testa z rana zrobic:p czasem i wieczorem heheh bo jak się nie zrobi to się człowiek kręci i skrada do tych testów,a to bierze,a to odkłada,a w końcu idzie i robi nie wiadomo po co;) wiedząc ze i tak nic nie wyjdzie

reklama
Hahaha dokladnie:) Kurcze dobrze wiedziec ze nie tylko ja taka fiśnięta jestem:)) Ale jakos tak to jest taka cala ceremonia ze nie umiem sobie odpuscic tych kilku minut:p Czasem sobie mysle, ze to jest niezla zabawa dopoki @ nie przyjdzie bo wtedy znowu czekanie;)))

Do góry