reklama
Paulina0308
Aktywna w BB
Tynka ja nadal trzymam kciuki i wiem co czujesz widząc tą jedną kreskę bo ja po obecnym cyklu takiego doła przyłapałam,że nawet szkoda gadać..
92Tynka92
Fanka BB :)
Jeszcze nic mój gin nie powiedział bo byłam na wizycie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabl i kazał przyjść jak nie dostane okresu . tez mi się wydaje że krotka. Nawet się mój dzidziuś nie zdąży zagniezdzic
Ja jestem zalamana, bo w tym cyklu nie bralam innej możliwości jak to ze się uda.
Ja jestem zalamana, bo w tym cyklu nie bralam innej możliwości jak to ze się uda.
migduch
Tynka niestety los lubi nam grac na nosie....trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i tyle
Airfix, kupilam testy, ktore na allegro sa sprzedawane tylko z testami owu, ja juz u nich wczesniej kupowalam i teraz mi wysla same ciazowe, tez mega czule 10tki no i sprawdzone
Airfix, kupilam testy, ktore na allegro sa sprzedawane tylko z testami owu, ja juz u nich wczesniej kupowalam i teraz mi wysla same ciazowe, tez mega czule 10tki no i sprawdzone
migduch
92Tynka92
Pomyłka dziś mój 28 dzień cyklu ale to i tak nic nie zmienia. 11 dni po owu już cos powinno być a tu nic a nic....nawet cienia cienia nie bylo. Ja nie lubię robić testów ciazowych. Przeraża mnie ta jedna kreska zawsze:-( martwie się ze się nigdy nie uda.
reklama
Podziel się: