reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka przykro ze test wyszedl negatywny ale czasami wychodzi pozytywny dopiero po spodziewanym terminie @ wiec moze jeszcze nic straconego ja nadal trzymam &&&.

Panna myszka, Elisse a jak wy sie czujecie, juz to wstretne chorobsko was minelo?

Maran jak malutka?:-)

reklama
27 dzień cyklu owu mialam w nocy z 16 na 17 dnia cyklu. Teraz mam wrazenie ze moje objawy są typowo okresowe:-( jestem załamana. Tak wierzylam ze teraz się udało a tu znowu nic...ja chyba się wykoncze psychicznie.

Ostatnia edycja:
Tynka To jesteś ok 10dpo? Hmm może jeszcze za wcześnie na test,wiem ze to dołuje jak się nie widzi tych kreseczek ale spróbuj za jakieś 2-3dni zrobić test. Jutro wydaje mi się ze nie powinnaś dostać @ bo wtedy faza lutealna byłaby za krotka. Chociaż z 12dni minimum powinna trwać,a standardowo 14 i więcej . Będę trzymać kciuki dalej &&&&

Tynka mi test pozytywny wyszedł dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce. Robiłam 2 dni po terminie spodz.mies. i nic potem na drugi dzień rano i też nic dopiero wieczorem blada kreska. Owu mialam w 17 dniu cyklu i to takie że kreski na teście owu wyszły bladziochy. Owulacja wogole mi sie wtedy przesunela dwa dni i dawałam sobie rękę uciąć ze nic nie będzie z tego bo czułam ze wogole nie mam owulacji w tym cyklu albo ze przegapilam. Po 17 dniu cyklu serduchowalismy często z myślą że już po owu dawno i ...? Zaskoczyło. Wedlug kalendarza Chińskiego będzie kurcze dziewczynka gdybym zaszła w listopadzie to chłopak. Mam nadzieję że ten kalendarz płci to tylko taki żart. Sprawdzałyście go kiedyś? Sprawdził się którejś z was a może i nie?

Tynka kciuków mimo wszystko nie puszczam. Te objawy ciążowe też mogą być mylące.

A ja po prawie roku starań nawet nie miałam ochoty robić testów ciążowych, by znowu nie widzieć jednej kreski.

Aga30 mi też późno test wyszedł. Przed @ nic nie było. Z córką już w 11 było coś widać.

Airfix, Migduch powodzenia w testowaniu.

Ja nadal bardzo chora jestem. Wcale jakoś lepiej się nie czuję niestety :-/.

Ostatnia edycja:
Elisse Biedulko,ale Cię zlapalo. Może głupi sposób Ci podsune na to chorobsko ale znajome chwala- jakby tak to co boli Amolem wysmarować? Mi glowa po nim wczoraj zelzala ,ale dziś 4 dzień boli nieziemsko i nawet leki wzięłam i nic.

reklama
Hej dziewczyny:)
No wiec ja a propos testow- dzis jestem 7 dpo, zrobilam pink test, oczywiscie negatyw:D poza tym myslalam ze one czulsze sa, ale juz do mnie leca super testy z allegro, ktore poprzednim razem jako 1 pokazaly mi ciaze takze bedzie zabawa;)) Za 50 szt tych testow zaplacilam tyle co za 2 testy z apteki a co sobie bede zalowac jak mnie to odstresowuje!!!;)

Tynka, ja mysle ze masz za krotka faze lutealna, jesli jest tak jak mowisz. Faza lutealna powinna trwac ok 14 dni....co twoj lekarz na to??

Do góry