reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka przykro ze test wyszedl negatywny ale czasami wychodzi pozytywny dopiero po spodziewanym terminie @ wiec moze jeszcze nic straconego ja nadal trzymam &&&.

Panna myszka, Elisse a jak wy sie czujecie, juz to wstretne chorobsko was minelo?

Maran jak malutka?:-)

reklama
27 dzień cyklu owu mialam w nocy z 16 na 17 dnia cyklu. Teraz mam wrazenie ze moje objawy są typowo okresowe:-( jestem załamana. Tak wierzylam ze teraz się udało a tu znowu nic...ja chyba się wykoncze psychicznie.

Ostatnia edycja:
Tynka To jesteś ok 10dpo? Hmm może jeszcze za wcześnie na test,wiem ze to dołuje jak się nie widzi tych kreseczek ale spróbuj za jakieś 2-3dni zrobić test. Jutro wydaje mi się ze nie powinnaś dostać @ bo wtedy faza lutealna byłaby za krotka. Chociaż z 12dni minimum powinna trwać,a standardowo 14 i więcej . Będę trzymać kciuki dalej &&&&

Tynka mi test pozytywny wyszedł dopiero 3 dni po spodziewanej miesiączce. Robiłam 2 dni po terminie spodz.mies. i nic potem na drugi dzień rano i też nic dopiero wieczorem blada kreska. Owu mialam w 17 dniu cyklu i to takie że kreski na teście owu wyszły bladziochy. Owulacja wogole mi sie wtedy przesunela dwa dni i dawałam sobie rękę uciąć ze nic nie będzie z tego bo czułam ze wogole nie mam owulacji w tym cyklu albo ze przegapilam. Po 17 dniu cyklu serduchowalismy często z myślą że już po owu dawno i ...? Zaskoczyło. Wedlug kalendarza Chińskiego będzie kurcze dziewczynka gdybym zaszła w listopadzie to chłopak. Mam nadzieję że ten kalendarz płci to tylko taki żart. Sprawdzałyście go kiedyś? Sprawdził się którejś z was a może i nie?

Tynka kciuków mimo wszystko nie puszczam. Te objawy ciążowe też mogą być mylące.

A ja po prawie roku starań nawet nie miałam ochoty robić testów ciążowych, by znowu nie widzieć jednej kreski.

Aga30 mi też późno test wyszedł. Przed @ nic nie było. Z córką już w 11 było coś widać.

Airfix, Migduch powodzenia w testowaniu.

Ja nadal bardzo chora jestem. Wcale jakoś lepiej się nie czuję niestety :-/.

Ostatnia edycja:
Elisse Biedulko,ale Cię zlapalo. Może głupi sposób Ci podsune na to chorobsko ale znajome chwala- jakby tak to co boli Amolem wysmarować? Mi glowa po nim wczoraj zelzala ,ale dziś 4 dzień boli nieziemsko i nawet leki wzięłam i nic.

reklama
Hej dziewczyny:)
No wiec ja a propos testow- dzis jestem 7 dpo, zrobilam pink test, oczywiscie negatyw:D poza tym myslalam ze one czulsze sa, ale juz do mnie leca super testy z allegro, ktore poprzednim razem jako 1 pokazaly mi ciaze takze bedzie zabawa;)) Za 50 szt tych testow zaplacilam tyle co za 2 testy z apteki a co sobie bede zalowac jak mnie to odstresowuje!!!;)

Tynka, ja mysle ze masz za krotka faze lutealna, jesli jest tak jak mowisz. Faza lutealna powinna trwac ok 14 dni....co twoj lekarz na to??

Do góry