reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka wymiaatasz :p ja też wpadłam wieczorem do domu odpalam kompa, myślę Tynka ujrzała dwie kreski a tu nic :D

Airfix a może jak teraz dałaś na luz i odpuściłaś to się udało!!!!! :)

migduch też uwielbiam takie promocji i nie wiem czemu też się nie mogę powstrzymać i kupuje duże ilości testów, w szczególności w super pharmie :)

reklama
Ja również sporo testów ciążowych zużyłam z 5. Uwaga testy owulacyjne pierwsze wykazały u mnie ciążę dwie kreski były już widoczne 4 dni przed okresem.

Aga30+ czyli zamkast ciazowego zrobilas najpoerw test owu? Haha tez tego probowalam:)))))

Paulina racja, ja bardzo lubie testowanie, na allegro jak kupowalam testy owu to dostalam w gratisie chyba 10 ciazowych i one sa super, pokazaly mi ciaze 10dpo, ale jak teraz szukalam to ich nie mozna kupic oddzielnie albo ja nie moge znalezc kurde:/ Ale zaraz znowu poszukam i moze zamowie kolejne, w sumie na allegro sa testy po 1 zl wiec smieszna kasa. Jak kupilam teraz pink testy to zaplacilam 5 zl za sztuke wiec tez mysle ze tanio, w tym cyklu zrobilam 2 i mam jeszcze 8, ktore na mnie czekaja, jak zajde w ciaze to bede chyba te testy robic co godzine zeby uwierzyc:D

migduch testy owu zaczęły mi wychodzić pozytywne tak ok. 4 dni przed okresem teraz to mi wychodzą takie grube dwie krechy wcześniej były bledsze. Zrobiłam również betę dwa razy żeby zobaczyć jak rośnie dzidzi i beta ładnie mi wskazała 5 tydzień ciąży czyli tak jak powinno być. Szczerze powiem że kusi jeszcze na testowanie w domu testem ciążowym bo również nie mogę w to uwierzyć.

Aga30+ zazdroszcze, naprawde bardzo zazdroszcze i chcialabym bardzo tez ujrzec wkrotce 2 kreski i zrobic 50 testow zeby uwierzyc....ciesz sie kochana bo jestes szczesciara! Ja walcze o swoje 1 dziecko a skonczylam juz 30 lat, wszyscy znajomi maja dzieci albo sa w ciazy a ja sie czuje troche jak ułom...ale czekam, musze miec nadzieje bo co mi zostalo?

reklama
Tynka :( A miało być tak pięknie :( Ja też już miałam takie cykle ze na bank powinien wyjść pozytyw,zero objawów @,na wykresie nawet spadek temp sugerujacy ze implantacja wtedy byla- i lipa. Jedna krecha. ... czasem można się podlamac na prawdę.

Do góry