reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate, i za Ciebie dzisiaj. &&&&
Maran, w UK dawali, ale trzeba było zapłacić jakieś grosze za zdjęcia. :tak:
Aljul, dla mnie to było wieki temu. :-D
Matik, spora ta Twoja malutka. Tutaj norma do SN to 3,5. Moje dzieci były prawie 4 kg, więc nie liczę, że mały bedzie miał mniej...

reklama
:-) witajcie dziewczyny!
Zaglądam gościnnie:zawstydzona/y:bo czasu nawet nie ma żeby Was poczytać. Wspominałam że chcemy kupić wieksze mieszkanie,no i rodzice zaproponowali nam piętro + poddasze w domu wielorodzinnym na 'wsi',w stanie surowym. :happy: znaczy proponowali już wcześniej,ale motywacji nie było do przeprowadzki,a teraz w końcu się zdecydowaliśmy.....no i zaczął się koszmar....z wykańczaniem,wyprowadzaniem,podłączaniem,i fachowcami. Kto się buduje i urządza,ten wie o czym mówie. Roboty od groma:dry:ale może do lata się wyrobimy.
:-) poza tym wsio dobrze. Jesteśmy po połówkowych,z Malutką wszystko dobrze,duża i zdrowa.

:-) Dorci gratuluje synka. Niech zdrowo rośnie!!!
:-) Maggie i Iweet gratuluje spełnionych marzeń!!! :tak: to musi być wspaniałe uczucie!
:-) tego samego życzę Maran i Kate! Ale dziś będą emocje! Trzymam kciuki żebyście usłyszały to,czego pragniecie! Maran kawaler to chyba z pięć dziewuch będzie miał do wyboru:szok::-D.
:zawstydzona/y:to tak na szybko,bo dzień w dzień na tej wsi siedzimy,i wieczorem padam na ryjofon jak wracamy.
:happy: Patce gratuluje córy. Imię bardzo mi się podoba,ale jest prawie identyczne jak nasze nazwisko,więc u nas w tym zestawieniu odpada. Ale będzie Patka właśnie:-D
:happy: Macy, Matik szczęśliwego rozwiązania-to już tak blisko!
Pozdrawiam resztę dziewczyn,a nowym staraczkom życzę wytrwałości i powodzenia.
:happy: Akuku wierzę że będzie u Ciebie córa-taka wisienka na torcie! Pewnie wielkość z płcią niewiele ma wspólnego,ale moje obydwie córy były zawsze większe o prawie tydz wg.usg niż OM.

Pozdrawiam Was!

To mój ludzik 11 tci3dni
DSCN3859.jpgDSCN3860.jpg

Załączniki

• DSCN3859.jpg
    DSCN3859.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 106
  • DSCN3860.jpg
    DSCN3860.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry