:-) witajcie dziewczyny!
Zaglądam gościnnie
bo czasu nawet nie ma żeby Was poczytać. Wspominałam że chcemy kupić wieksze mieszkanie,no i rodzice zaproponowali nam piętro + poddasze w domu wielorodzinnym na 'wsi',w stanie surowym.
znaczy proponowali już wcześniej,ale motywacji nie było do przeprowadzki,a teraz w końcu się zdecydowaliśmy.....no i zaczął się koszmar....z wykańczaniem,wyprowadzaniem,podłączaniem,i fachowcami. Kto się buduje i urządza,ten wie o czym mówie. Roboty od groma
ale może do lata się wyrobimy.
:-) poza tym wsio dobrze. Jesteśmy po połówkowych,z Malutką wszystko dobrze,duża i zdrowa.
:-) Dorci gratuluje synka. Niech zdrowo rośnie!!!
:-) Maggie i Iweet gratuluje spełnionych marzeń!!!
to musi być wspaniałe uczucie!
:-) tego samego życzę Maran i Kate! Ale dziś będą emocje! Trzymam kciuki żebyście usłyszały to,czego pragniecie! Maran kawaler to chyba z pięć dziewuch będzie miał do wyboru
.
to tak na szybko,bo dzień w dzień na tej wsi siedzimy,i wieczorem padam na ryjofon jak wracamy.
Patce gratuluje córy. Imię bardzo mi się podoba,ale jest prawie identyczne jak nasze nazwisko,więc u nas w tym zestawieniu odpada. Ale będzie Patka właśnie
Macy, Matik szczęśliwego rozwiązania-to już tak blisko!
Pozdrawiam resztę dziewczyn,a nowym staraczkom życzę wytrwałości i powodzenia.
Akuku wierzę że będzie u Ciebie córa-taka wisienka na torcie! Pewnie wielkość z płcią niewiele ma wspólnego,ale moje obydwie córy były zawsze większe o prawie tydz wg.usg niż OM.
Pozdrawiam Was!