reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate, i za Ciebie dzisiaj. &&&&
Maran, w UK dawali, ale trzeba było zapłacić jakieś grosze za zdjęcia. :tak:
Aljul, dla mnie to było wieki temu. :-D
Matik, spora ta Twoja malutka. Tutaj norma do SN to 3,5. Moje dzieci były prawie 4 kg, więc nie liczę, że mały bedzie miał mniej...

reklama
:-) witajcie dziewczyny!
Zaglądam gościnnie:zawstydzona/y:bo czasu nawet nie ma żeby Was poczytać. Wspominałam że chcemy kupić wieksze mieszkanie,no i rodzice zaproponowali nam piętro + poddasze w domu wielorodzinnym na 'wsi',w stanie surowym. :happy: znaczy proponowali już wcześniej,ale motywacji nie było do przeprowadzki,a teraz w końcu się zdecydowaliśmy.....no i zaczął się koszmar....z wykańczaniem,wyprowadzaniem,podłączaniem,i fachowcami. Kto się buduje i urządza,ten wie o czym mówie. Roboty od groma:dry:ale może do lata się wyrobimy.
:-) poza tym wsio dobrze. Jesteśmy po połówkowych,z Malutką wszystko dobrze,duża i zdrowa.

:-) Dorci gratuluje synka. Niech zdrowo rośnie!!!
:-) Maggie i Iweet gratuluje spełnionych marzeń!!! :tak: to musi być wspaniałe uczucie!
:-) tego samego życzę Maran i Kate! Ale dziś będą emocje! Trzymam kciuki żebyście usłyszały to,czego pragniecie! Maran kawaler to chyba z pięć dziewuch będzie miał do wyboru:szok::-D.
:zawstydzona/y:to tak na szybko,bo dzień w dzień na tej wsi siedzimy,i wieczorem padam na ryjofon jak wracamy.
:happy: Patce gratuluje córy. Imię bardzo mi się podoba,ale jest prawie identyczne jak nasze nazwisko,więc u nas w tym zestawieniu odpada. Ale będzie Patka właśnie:-D
:happy: Macy, Matik szczęśliwego rozwiązania-to już tak blisko!
Pozdrawiam resztę dziewczyn,a nowym staraczkom życzę wytrwałości i powodzenia.
:happy: Akuku wierzę że będzie u Ciebie córa-taka wisienka na torcie! Pewnie wielkość z płcią niewiele ma wspólnego,ale moje obydwie córy były zawsze większe o prawie tydz wg.usg niż OM.

Pozdrawiam Was!

To mój ludzik 11 tci3dni
DSCN3859.jpgDSCN3860.jpg

Załączniki

• DSCN3859.jpg
    DSCN3859.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 109
  • DSCN3860.jpg
    DSCN3860.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry