reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran &&&& ....ależ będą emocje

Macy
kurczę ja pamiętam jak nam tutaj obwieściłaś o tym że będzie dzidziuś a tu już niedługo będziesz tuliła swoje maleństwo

Airfix robiłam dziś sałatkę - kurczak ugotowany, groszek, jabłko, por, ogórek, odrobina pieprzu, jogurt grecki + majonez - może być - aż sama sobie się dziwię że udaje mi się unikać soli i cukru i nawet mnie do nich nie ciągnie:tak:

maggie śliczne zdjęcie - to musi być cudowne uczucie ....dowiadując się że marzenie się spełnia

kate u Ciebie jutro będzie 12tc? Moja koleżanka właśnie w takim czasie dowiedziała się że będzie miała córkę. &&&&&& mocno zaciskam

Ostatnia edycja:
reklama
Maggie super gratuluje
To fakt to wspaniałe uczucie

Wiedzę że tez brałaś inotyzol
A on tez jest dziewczynkowy [emoji8]

Marantha trzymam kciuki [emoji106]&&&&&&&&&

Macy nie to nie pomyłka zauważ zębów samego początku mam z tm problem ale potem dieta i kolejne badanie juz ok i tu koniec diety moim zdaniem ty bul błąd który mam nadzieje nie zaszkodził
Pózniej kontrolne nadanie o lekko podwyższone dlatego teraz miałam powtórkę ale wyszło mega złe [emoji16]
Za moment mam wizytę i będę wiedziała co dalej mam robić eh masakra

kate myślę że jutro już bedzie widoczny nub. ja miałam prenatalne w 12t+2d ale dzidzia wg usg miała 13t+0d i nub był pieknie widoczny. trzymam kciuki &&&&&&&&&

kate .. Może jednak uda sie podejrzeć lekarzowi coś :) Mojej koleżance własnie na genetycznym powiedział że będzie córka :)

Maran-atha Kciuki za jutro &&&&
maggie Mała jest taka słodziutka :tak: Cudowna

aljul Mnie na razie do słonego nie ciągnie, cukru tez moze nie być..ale znów chodzi ciagle za mna czekolada z orzechami...a w badaniach mi wyszło że mam niedobór ferrytyny- ( nie badałam jej ) ale z morfologii tak wynika, anemii nie mam, ale w organizmie za mało jest żelaza i powstają mi patologiczne czerwone krwinki. Nie wiem czy jest coś " dziewczynkowego" co moge jesc żeby żalaza dostarczyć. Dziś wziełam zelazo w tabletkach.

Maran &&&&&&&& za jutro

Przyniosłam se kartony z ciuszkami po córci 3 kartony do rozmiaru 68 :) musze tylko coś na krótki rękaw dokupić bo teraz będzie letnie dziecko :)

Miłego wieczorku :D

Kate ja trzymam jutro za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiesz ja dowiedziałam się w 11 tygodniu i 5 dniu że to córeczka, chociaż dzidzia z usg o jakieś trzy dni starsza była. Uważam że jak jest dobre usg i lekarz też się zna to jeżeli będzie coś widział to Ci powie. Ja już po pomierzeniu wszystkich parametrów zapytałam i powiedział
Marzycielko, Cocinella ja inozytol brałam dość nieświadomie bo brałam witaminy i tam on właśnie był w składzie 75 mg
Ale dziewczyny polecają inofolic albo inofem ..
Matik kciuki za wizytę żę też na koniec Ci ta cukrzyca wyskoczyła
Maran &&&&&&&& za jutro za wizytkę, wrzuć potem zdjęcia może coś podpatrzymy
Aljul to jest niesamowite kiedy się dowiadujesz że się spełniają marzenia, pływasz w chmurach ze szczęścia, każdej z Was tego życzę bo każda zasługuje na spełnienie marzeń
Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry