reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej
No wiec ok jest cukrzyca
Dostałam zalecenia i od jutra mam sie zgłaszać codziennie do ośrodka zdrowia
Tam mam otrzymać dietę i jakieś zalecenia

Jeżeli mała bedzie za duża to bedzie skierowanie na cc które tu sie wykonuje od 38tyg
Mała wazy 2400 wiec juz jest spora [emoji16]

No i takie tam instrukcje otrzymałam żeby spakować walizki ciuchy dla dzidzi i siebie
W szpitalu trzymają 2/3 dni
Będę miała pokój dla siebie i kanapę dla męża ;)
O matko to juz juz
A no i tu najcześciej porody sie zaczynają od 37 tyg
Przeraża mnie to wszystko strasznie juz sie boje czyli pewnie kwietniowa zostanę a nie majówką [emoji51][emoji4]

Ostatnia edycja:
Hej

Jakis czas temu wtawialam zdjecie usg z nubem mojego malenstwa.. jesli to faktycznie byl nub (bo slabe zdjecia) to podobno dziewczynkowy :D mam taka nadzieje :)
Usg juz niedlugo bo 31.03
Trzymajcie kciuki za dziewuszke ;)

A powiedzcie jest jakies powiazanie z wielkoscia dziecka z ost miesiaczki, z terminu usg a plcia dziecka ?
Moje dziecie jest ok 3 dni starsze wg usg niz wg ost. Miesiaczki.. a mam regularne miesiaczki.

Matik to już tuż tuż jej ale super niedługo powitasz małą królewnę
Akuku trzymam kciuki za dziewczynkę a usg już niedługo :-):-)
Wg mnie płeć nie ma powiązania z wielkością dziecka wg usg

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze obniż nie długi pochwale sie mała księżniczką :)

Dziewczyny czy cos wiecie na temat wiesiołka który ma ponoć pomoc przy porodzie tym ze jest więcej śluzu itp???

Maggi - śliczne zdjęcia Malutkiej :-)

Maran - kciuki zaciskam za dzisiaj &&&&&& oczywiscie na niebiesko :-)

Kate - &&&&& za dzisiejszą wizytę - za różowy :-)

Matik - najważniejsze, że teraz będziesz pod stałą kontrolą. Stosuj się do zaleceń, a na pewno wszystko będzie dobrze. Jeszcze dosłownie kilka tygodni i mała księżniczka będzie z Tobą :-)

Akuku - zaciskam kciuki za dziewczynkę &&&&

Udanego dnia dziewczynki!

reklama
Do góry