reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anuffi bardzo mi przykro. Teraz kiedy macie szanse sprobowac?
Iweet mi dentystka w ciazy starala sie jak najszybciej i najdelikayniej robic ale znieczulenia niedala.a pamietam ze jak zaczelam leczyc to juz sie staralam o olinka i zawsze pytala czy podejrzenid ciazy jest. Jak bylam po owu to nawet rtg nie zrobila juz wtedy.

reklama
Maran Kate wielkie gratulacje!!!!!

Maran mam nadzieje ze przejmiesz paleczke po Dorci :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nadal przezywam Ilaczka :(
Kate &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale przede wszystkim zycze Wam spokojnych ciaz i zdrowych dzieciaczków &&& Ciesze sie ze wreszcie wam sie udalo!!!!

Dorcia ja rowniez trzymam za Ciebie &&&&& niech porod bedzie szybki i lekki. Ale zlecialo, juz wkrotce przywitasz Alanka, tak jak ja juz rok temu Michasia, niewiarygodnie szybko czas leci szok.

Anuffi przykro mi :( trzymaj sie.

Piraniu
i ja zycze wam zdrowka. U nas tez tej zimy chorobowo. Zuza miala grype zoladkowa juz trzy razy :( Trzymajcie sie. I byle do wiosny ;-)

Ana ja sie nie znam ale synek sliczny :) jejku juz zapomnialam ze na poczatku to takie małe :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje wszystkim kochane
Anufifi bardzo mi przykro, czas szybko zleci i sie uda w kwietniu a na wiosne beda nawet lepsze jony na babeczke, nie smuc sie...

Hej ja tylko na moment
Dzieci mi złożyły dzisiejszą zdobycz :) ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 91
Maran gratuluję!! &&&& za chłopczyka. Super niespodzianka.

Kate też gratuluję i trzymam kciuki na różowo.

Airfix też czasami mam wrażenie, że będę cały czas się starać.

Piranhia zdrówka dla Was.

Nuśka teraz trzymam kciuki za Ciebie :)

Anuffi do kwietnia już tylko kilka miesięcy. Mi jeszcze pół roku czekania zostało. W tym czasie muszę się przebadać i sprawdzić, dlaczego się nie udaje.

Niestety nawet spełnienie 7 czynników nie zawsze daje spełnienie marzenia. Zawsze zostaje te kilka procent. Tak się zastanawiam, czy jak staram się o chłopca, to czy niektórych leków przepisanych przez lekarza nie należy brać?

Matik ależ masz przystojniaków w domku - fajni tacy starsi bracia dla siostry.....kurczę i pomyśleć że jesteś ode mnie młodsza a masz już takich dużych chłopców:tak:
Łóżeczko też fajne i bardzo praktyczne
Anufifi dla pocieszenia napiszę że ja mam zamiar rozpocząć staranka w maju-czerwcu :tak: - i chyba coś koło tego ruszają ania i Airfix więc będzie nas więcej - no już nie smuć się

reklama
Do góry