reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anuffi bardzo mi przykro. Teraz kiedy macie szanse sprobowac?
Iweet mi dentystka w ciazy starala sie jak najszybciej i najdelikayniej robic ale znieczulenia niedala.a pamietam ze jak zaczelam leczyc to juz sie staralam o olinka i zawsze pytala czy podejrzenid ciazy jest. Jak bylam po owu to nawet rtg nie zrobila juz wtedy.

reklama
Maran Kate wielkie gratulacje!!!!!

Maran mam nadzieje ze przejmiesz paleczke po Dorci :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nadal przezywam Ilaczka :(
Kate &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale przede wszystkim zycze Wam spokojnych ciaz i zdrowych dzieciaczków &&& Ciesze sie ze wreszcie wam sie udalo!!!!

Dorcia ja rowniez trzymam za Ciebie &&&&& niech porod bedzie szybki i lekki. Ale zlecialo, juz wkrotce przywitasz Alanka, tak jak ja juz rok temu Michasia, niewiarygodnie szybko czas leci szok.

Anuffi przykro mi :( trzymaj sie.

Piraniu
i ja zycze wam zdrowka. U nas tez tej zimy chorobowo. Zuza miala grype zoladkowa juz trzy razy :( Trzymajcie sie. I byle do wiosny ;-)

Ana ja sie nie znam ale synek sliczny :) jejku juz zapomnialam ze na poczatku to takie małe :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje wszystkim kochane
Anufifi bardzo mi przykro, czas szybko zleci i sie uda w kwietniu a na wiosne beda nawet lepsze jony na babeczke, nie smuc sie...

Hej ja tylko na moment
Dzieci mi złożyły dzisiejszą zdobycz :) ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422286755.777380.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 94
Maran gratuluję!! &&&& za chłopczyka. Super niespodzianka.

Kate też gratuluję i trzymam kciuki na różowo.

Airfix też czasami mam wrażenie, że będę cały czas się starać.

Piranhia zdrówka dla Was.

Nuśka teraz trzymam kciuki za Ciebie :)

Anuffi do kwietnia już tylko kilka miesięcy. Mi jeszcze pół roku czekania zostało. W tym czasie muszę się przebadać i sprawdzić, dlaczego się nie udaje.

Niestety nawet spełnienie 7 czynników nie zawsze daje spełnienie marzenia. Zawsze zostaje te kilka procent. Tak się zastanawiam, czy jak staram się o chłopca, to czy niektórych leków przepisanych przez lekarza nie należy brać?

Matik ależ masz przystojniaków w domku - fajni tacy starsi bracia dla siostry.....kurczę i pomyśleć że jesteś ode mnie młodsza a masz już takich dużych chłopców:tak:
Łóżeczko też fajne i bardzo praktyczne
Anufifi dla pocieszenia napiszę że ja mam zamiar rozpocząć staranka w maju-czerwcu :tak: - i chyba coś koło tego ruszają ania i Airfix więc będzie nas więcej - no już nie smuć się

reklama
Do góry