reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Proszę pomoc
wstawiam Wam zdjęcie mojego Błażejka .. od dwóch dni wyskoczyły mu takie krostki na policzkach . prosze o rade co to może być\\???? IMGP0077.jpg zaciążonym koleżankom gratuluje :):):):) pozdrawiam wszystkie

Załączniki

• IMGP0077.jpg
    IMGP0077.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Ana a karmisz mm czy piersia? Bo jezeli piersia to moze uczulenie na cos co zjadlas.ale raczej obstawiam tradzik niemowlecy .odmiana noworodkowa. Czesto pojawia sie u maluchow w zwiazku ze zmianami hormonalnymi po utodzeniu ale Najlepiej skonsultowac z pediatra.

Ostatnia edycja:
Czesc Ana opcje moga byc 2 albo to tradzik tak jak dziewczyny pisza, albo uczulenie na mleko i jego przetwory, u mnie obie mialy takie policzki po tym ja ja jadlam mleko i jego przetwory i do tego mialy mega kolki, jak odstawilam nabial zupelnie kolki ustaly i policzki do 3 tygodni byly zupelnie czysciutkie... ja sugeruje odstawic nabial i zobaczysz czy bedzie poprawa. Powodzenia

Dziekuje wszystkim za dobre slowa i pozdrawiam

Ana87 ja też obstawiam trądzik - moje dzieci też to miały

Maran jupiiiiii!!!!! Trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&

Kate bardzo się cieszę że się udało w tym cyklu - bo z tego co pamiętam to miał to być ostatni cykl - mocno zaciskam &&&&&&&

Iweet Tobie również GRATULUJĘ i zaciskam &&&&&& - moja koleżanka też miała takie same objawy w 1 i 2 ciąży a ma synka i córcię więc nie ma reguły

Airfix
, Zakręciu dziękuję ....za miłe słowa na grupie - ja również mam nadzieję że u Was sytuacja się szybko naprostuje i poprawi - u nas to raczej pozostaje pytanie: ile jeszcze czasu zostało?

Przepraszam że mało piszę ale nie mam do tego w tej chwili głowy
pozdrawiam Was serdecznie

Ana87 Jak dla mnie to trądzik niemowlęcy, mój mały miał całą buzie wysypana tak ze 3-5tyg po porodzie :) Ale równiez moze to byc wina mm. Najlepiej podpytac pediatry o to

Ana co tam trądzik ...ale bym słodziaka wycałowała !!! Jaki kochany !!! Dziewczyny wszystko już napisały ... albo jedno albo drugie !!! Moja jak miała takie pysie musiała pić Nutramigen ( bleeee ) i pysie czyściutkie były ... ale u nas ta "kaszka" mniejsza była !

Aljul przypomniałaś mi o grupie ... sto lat tam nie byłam !!!

U mnie zima na całego

Spokojnej nocy kochane !!!

reklama
Do góry