reklama
Ula87 Wapń najczęściej kupujemy tu na forum ten z Now Food ( mi akurat nie służy ), albo ze Swanson'a. Magnez ja kupuje Magmax B6, Magnefar B6 Max....wapn i magnez w postaci cytrynianu ma być. B-complex 100 kupisz na allegro chyba tez z firmy swanson albo Puritan Prides...żurawina i wit c równiez allegro przyjdzie z pomocą
anufifi
tęsknię...
Ula w pon wrzucę ci linki do wszystkich suplementów bo mam na kompie w pracy
Airfix? Co mam robić z agnusem castus em ?
Airfix? Co mam robić z agnusem castus em ?
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Słyszałam,że jeśli lekarz podczas USG mówi,że widzi chłopca to na 100%. A przy dziewczynkach niektórzy zawsze mówią,że RACZEJ dziewczynka, bo wiadomo - zawsze coś mogło się schować
macy
Fanka BB :)
Ilaczku,z całego serca Ci życzę, żebyś spełniła swoje marzenie. Ja tez znam kilka osób z pomylkami na USG. Jak rodzilam młodego, dwie dziewczyny miały mieć córki - dwie wyszły z chłopcami! Moja kolezanka z pracy do 8 miesiąca nosiła Amelię, a ma Tomasza. Na styczniowkach tez - miała być Agata, urodzil się Dominik. :-) Będę trzymać kciuki za jutrzejszy dzień.
anufifi
tęsknię...
DZIEWCZYNY SORY ale zawsze tak jest ze jak mi sie zaczał cykl starankowy to głupieje wiec musze dopytac ...
czy te wszystkie sprawy zwiazane z jonami to trzeba stosowac konkretnie w dniach powiedzmy od 10 dc i dalej czy od samego poczatku ...bo ja nie wiem ile mój m zniesie zapachów w sypialni kadziedeł lawendy w wannie i spania z lamką solną hahah.
czy te wszystkie sprawy zwiazane z jonami to trzeba stosowac konkretnie w dniach powiedzmy od 10 dc i dalej czy od samego poczatku ...bo ja nie wiem ile mój m zniesie zapachów w sypialni kadziedeł lawendy w wannie i spania z lamką solną hahah.
małe liski
Ula witaj
Ilaczek ja również myślami jestem cały czas z tobą. Jak będziesz jutro u gin proś o zdjęcia z profilu i konkretnie o zdjęcie nuba/"wyrostka" - nawet jak ona nie chce oceniać płci na tym etapie, to my na pewno pomożemy życzę ci z całego serca żebyś usłyszała to o czym tak bardzo marzycie
kciuki staraczki &&&&&&&&&
Ilaczek ja również myślami jestem cały czas z tobą. Jak będziesz jutro u gin proś o zdjęcia z profilu i konkretnie o zdjęcie nuba/"wyrostka" - nawet jak ona nie chce oceniać płci na tym etapie, to my na pewno pomożemy życzę ci z całego serca żebyś usłyszała to o czym tak bardzo marzycie
kciuki staraczki &&&&&&&&&
czarna76
Ilaczku , rozumiem twoje pragnienie , dlatego ogromnie Ci kibicuje
Takie zdjęcie z dołu udało nam sie zrobić na usg w 20tc , widać było rozstawione nogi i siurka w środku. Ja się dopiero wtedy dowiedziałam , że będę mieć synka
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny , mam sentyment do tego wątku i często czytam
W nowym roku , życzę Wam spełnienia "wiadomych" marzeń
Takie zdjęcie z dołu udało nam sie zrobić na usg w 20tc , widać było rozstawione nogi i siurka w środku. Ja się dopiero wtedy dowiedziałam , że będę mieć synka
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny , mam sentyment do tego wątku i często czytam
W nowym roku , życzę Wam spełnienia "wiadomych" marzeń
reklama
Andziak0307
pirania piszesz jeszcze? Mam do ciebe prosbę przeslesz mi wszystkie info na temat staran o corke. Bo jak za kilka lat sie zdecyduje mozesz juz tu nie pisać. A bez ciebie nie zaryzykuje
Podziel się: