Ula87 My już tu teorię chinskich kalendarzy też obaliłyśmy, sprawdza się 50/50
Miałyśmy tu różne wersje kalendarzy , jednym się sprawdzały jedne, a drugim inne... ja chyba najbardziej lubię ten który dała chyba Matik ( jak sie uda poszukam) , bo wiem że te chinskie jak się przelicza to powinno sie lata chińskie sobie liczyć, a z tym już był problem u mnie, a ten kalendarz ( chyba od Matik ) już przeliczał i wtedy mi się sprawdziło
Ja znów jestem za kalendarzem Jonasa ( czyli bierzesz dzien owulacji i patrzysz czy wypada znak męski i żeński ) - oczywiście tu u dziewczyn też się nie którym nie sprawdziło .
Ula chyba znalazłam
Chinese Gender Predictor | BabyCenter tam masz dwie kropeczki i albo zaznaczasz- conception date i wpisujesz przewidywana datę poczęcia , a jesli zaznaczysz due date - to podajesz termin porodu , na dole podajesz date urodzenia... sparwdziłam z ciekawosci teraz po terminie urodzenia synka i mi sie sprawdziło
A nie przestrasz się jak będziesz liczyła przypuszczalną owulację np. na maj..a pokarze w tabelce płeć i miesiac marzec- tam jest wypisane że miesiac lunarny ma 31 dni i liczac np. do maja 2015 od mojej daty urodzenia- wypada że jest to marzec ( takze jesli chinski miałby sie sprawdzać to predzej ten niż liczony bez tym prawidłowych miesiecy lunarnych ) . U mnie wypada w miesiacach lunarnych tylko styczniu i marcu chłopiec wedlug tego kalendarza ( czyli odpowiednio to będzie na nasze miesiace starań marzec i maj
- zagwatwane trochę ) czyli wiem ze lepiej zaczac starania w czerwcu bo dalej leca juz same dziewczynki hihi
Ilaczek Tak, masz rację test ten na płeć działa chyba na Ph moczu...to samo co tą sode jak wsypiesz do kubeczka. Widzisz, lekarz powiedział to co daje nadzieję - że pewny nie jest
Więc jak najbardziej masz dalej szanse na synusia w którego my tu wierzymy &&&&& ja co dzień myślę jak to możliwe że ten dzidziuń chłopczykowy z fotki może być dziewczynką i też już się modlę żeby to była pomyłka , bo wiem że bardzo Wam się ten synek należy - także z babcią zdziałamy cuda zobaczysz ( oby ) :*
Ilaczek Kochana poproś bardzo we wtorek swoją ginkę o usg, powiedz że po prostu chcesz wiedzieć czy da się podejrzeć płeć...może się uda jakies zdjęcie dostać.