reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej! Tęsknię za Wami okrutnie, niestety nie nadrobiłam, 2 dni temu próbowałam sklecić posta ale mi córcia skasowała go w czasie chwili nieuwagi gdy zadzwonił telefon ;-) Myślałam, że jestem na szczycie góry moich problemów i niebawem będzie zjazd w dół a tu niestety weszłam z deszczu pod przysłowiową rynnę, przez kłamstwa i głupotę pewnej (bliskiej mi) osoby mam koszmarne problemy, które będą na mnie i mojej rodzinie ciążyć przez najbliższych kilka lat. Do tego przygnębiona jestem bo tej mojej koleżance, która tyle ciąż straciła a teraz udało jej się z bliźniakami (chłopcem i dziewczynką, pamiętacie gdy o niej pisałam?) odeszły wody w 25 tygodniu, miała zrobione wczoraj CC, Ania ma 690g a Antoś 750g, oboje walczą o życie, dziś już wiem, że Ania nie przeżyje bo nerki nie pracują :-( a Antoś jest w ciężkim stanie, miał wylew i transfuzję krwi, na razie oddycha za niego respirator i nie wiadomo co będzie dalej, nawet gdy przeżyje to powikłania mogą być straszne :-(

Vivienka, widać nuba ale niezbyt dobrze a ponadto 12+3 to dość wcześnie (podobno nuby chłopięce często podnoszą się dopiero od 12 tc), czuję, że to chłopczyk i czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia :-), bardzo chętnie wrzucę Ci fotkę na in-gender, tą obecną z 12+3 też wrzucić?

Reszty nie doczytałam, strasznie Was przepraszam, jak tylko dojdę do siebie (męczyło mnie też strasznie wredne choróbsko) to znów będę z Wami na bieżąco, teraz też postaram się częściej podczytywać :-)

edit: Vivienka, wrzuciłam fotkę na in-gender Error :-( at Ingender.com

Ostatnia edycja:
reklama
piranho przede wszystkim wracaj slonce do zdrówka!!! Kurcze nieraz czlowiek (bliska ci osoba) potrafi czasem chcac dobrze jeszcze skomplikowac sytuacje.Dalej modle sie każdego dnia abdy i u was wkoncu zaświecilo sloneczko :* wkoncu dobro ktore dajesz musi zostac ci z nawiązką wynagrodzone!!!
A co do koleżanki to az sie poplakalam ... tyle juz się nacierpiala bidulka i tu na dodatek jeszcze taka tragedia ;-( ;-( ;-(

Co do nuba wnioskuje ze jednak narazie jest niestety dziewczynkowy :/ mam nadzieje ze w czwarte bedzie więcej widac.
Jezeli mozesz wstaw to zdiecie na in gender z dopiskiem 12+3 ciekawa jestem na odpowiedzi.Oczywiscie jezeli bedziesz miala czas kochana :* bede wdzieczna za link gdzie będzie focia :*:*

Vivienka, dzięki kochana :-*, link masz w poście powyżej :-), mi się wydaje, że ten nub może mieć tendencję do podnoszenia się ;-)

Ostatnia edycja:
Piranhiu tak mi przykro z powodu tego co koleżankę teraz spotkało :(( straszna sytuacja, bardzo jej współczuję ...nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić, co oni teraz muszą przeżywać :(
trzymam kciuki za ciebie, żeby jak najszybciej wszystko w miarę możliwości wyprostowało się. Nie mamy możliwości wpływać na inne osoby - na to co robią, mówią. Ale mamy możliwość wyciągnąć z tego wnioski dla siebie, a czasem wyjść jeszcze bardziej zwycięsko z takich sytuacji. Dla was musi zaświecić słońce i tak właśnie będzie.

Annette jak dla mnie jest wsjo ok. Zrobiłaś dzisiaj betę?

Piranhiu, vivienka podpowiedzcie mi z ciekawości - o którym nubie mówicie, bo ja widzę dwa :)) z tymże ten bardziej dziewczynkowy to chyba kawałek pępowiny :)? jeśli macie chwilkę, jakbyście mogły zakreślić ten obszar na fotce.

Piranhiu ....a ja już myślałam że limit nieszczęść dla koleżanki został już wyczerpany....ależ to wszystko jest niesprawiedliwe...tyle już przeszła i miało być lepiej....nie potrafię tego zrozumieć i znaleźć właściwych słów dla tego co spotkało koleżankę
Mam nadzieję że i u Ciebie wszystko niebawem nabierze właściwych kolorów ....tyle nam pomagasz i zawsze służysz dobrą radą a przecież dobro powraca więc gdzie ono się w tej chwili dla Ciebie podziewa?...pewnie się zbliża ale drobniuteńkimi i mało zauważalnymi w tej chwili kroczkami....ale idzie - jestem tego pewna

Małe liski pytałam Cię o hybrydy - dobrze pamiętam że zakupiłaś lampę UV - jest jakaś różnica w tych lakierach? na co mam zwracać uwagę?

male liski czytasz mi w głowie :-) ja tez widze dwa nuby ale czekałam na ocene doswiadczonych ;-)
Kurcze na in gender chca inne/więcej zdiec a ja mam tylko to jedno narazie :-(

Macy dziękuję za odpowiedź, ale jeżeli ph od razu po staraniach ph wynosi 7 to powinnam zbijać?przepraszam, że tak dopytuje ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi...Pozdrawiam

Piranhu Ja bardzo mocno wierzę że razem dacie radę, że to wszystko się jakoś poukłada..Musi, no musi i koniec :* A co do kolezanki to bardzo mi przykro :( aż mi łzy poleciały, że to takie nie sprawiedliwe ... A czy do tej pory lekarze zdiagnozowali czemu Ona w ciąże nie zachodzi i traci te ciąże? Bo ile razy mozna przechodzić przez coś takiego :( a jeszcze teraz tak wielka strata :( Zdrowiej nam Kochaniutka :)
Ja pisze wiadomosc w notatniku i jak tylko odchodzę to zapisuje od razu, bo przeciez bym pisała tak jak Ty ;) na raty ;) To są dzieciaki łobuziaki :) Zdrowiej nam szybciutko
Ja jednak zaczełam cykl z Femarą razy 2...jednak nie zdecydowałam się na Femare+ Clo, ale całkiem inaczej sie czuje niż przedtem , mam wrażenie że estradiol jest niski i testosteron spadł- a zwiekszyłam Castagnus od konca tamtego cyklu i czuje sie super. Wczesniej po femarze był wzrost apetytu, wzrost libido , cera od poczatku cyklu jakas w krostki , włosy do niczego.....a teraz jest inaczej, zero apetytu, zero libido, cera ok ;) i na prawde czuje sie dobrze mimo zwiekszenia dawki

reklama
piranha smutne to co napisałaś. :-( nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz przechodzi Twoja koleżanka. Tyle szczęścia a jednego dnia wszystko pęka jak bańka mydlana. A u Was kochana w końcu zaświeci słońce. Trzymam mocno kciuki.

Do góry