Piranha
Fanka BB :)
Hej! Tęsknię za Wami okrutnie, niestety nie nadrobiłam, 2 dni temu próbowałam sklecić posta ale mi córcia skasowała go w czasie chwili nieuwagi gdy zadzwonił telefon ;-) Myślałam, że jestem na szczycie góry moich problemów i niebawem będzie zjazd w dół a tu niestety weszłam z deszczu pod przysłowiową rynnę, przez kłamstwa i głupotę pewnej (bliskiej mi) osoby mam koszmarne problemy, które będą na mnie i mojej rodzinie ciążyć przez najbliższych kilka lat. Do tego przygnębiona jestem bo tej mojej koleżance, która tyle ciąż straciła a teraz udało jej się z bliźniakami (chłopcem i dziewczynką, pamiętacie gdy o niej pisałam?) odeszły wody w 25 tygodniu, miała zrobione wczoraj CC, Ania ma 690g a Antoś 750g, oboje walczą o życie, dziś już wiem, że Ania nie przeżyje bo nerki nie pracują :-( a Antoś jest w ciężkim stanie, miał wylew i transfuzję krwi, na razie oddycha za niego respirator i nie wiadomo co będzie dalej, nawet gdy przeżyje to powikłania mogą być straszne :-(
Vivienka, widać nuba ale niezbyt dobrze a ponadto 12+3 to dość wcześnie (podobno nuby chłopięce często podnoszą się dopiero od 12 tc), czuję, że to chłopczyk i czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia :-), bardzo chętnie wrzucę Ci fotkę na in-gender, tą obecną z 12+3 też wrzucić?
Reszty nie doczytałam, strasznie Was przepraszam, jak tylko dojdę do siebie (męczyło mnie też strasznie wredne choróbsko) to znów będę z Wami na bieżąco, teraz też postaram się częściej podczytywać :-)
edit: Vivienka, wrzuciłam fotkę na in-gender Error :-( at Ingender.com
Vivienka, widać nuba ale niezbyt dobrze a ponadto 12+3 to dość wcześnie (podobno nuby chłopięce często podnoszą się dopiero od 12 tc), czuję, że to chłopczyk i czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia :-), bardzo chętnie wrzucę Ci fotkę na in-gender, tą obecną z 12+3 też wrzucić?
Reszty nie doczytałam, strasznie Was przepraszam, jak tylko dojdę do siebie (męczyło mnie też strasznie wredne choróbsko) to znów będę z Wami na bieżąco, teraz też postaram się częściej podczytywać :-)
edit: Vivienka, wrzuciłam fotkę na in-gender Error :-( at Ingender.com
Ostatnia edycja: