Vivienka
Fanka BB :)
Dziekuje wam słońca wy moje!!! za wasze cudowne tyajnie by bylo jak by sie sprawdzily. Moze w czwartek bede cos wiecej wiedzieć jak bubus zechce się pokazać :/ Napewno postaram sie wam najszybciej jak to będzie możliwe napisac i wstawić nowa fotkę ;-)
Byłaby możliwość zeby ktoś wstawil mi czwartkiwe fotki na razie in gender?
Aljul a wiec teraz jeszcze mocniej kciuki za córeczkę zeby tesciowej utrzec nosa!!
iweet jak sie czujesz? Juz troszku lepiej??
Nusia kciuki za nowy cykl BARDZO MOCNO zaciśnięte!
Piranho gdzie jesteś???Mam nadzieję ze wkoncu troszku z górki macie :* :*
Anette nie trzymaj nas tak w niepewności!!! Pisz jak tam dzidzi ;-)
Male liski za jutrzejsza wizyte, napewno będzie juz przepięknie bijace serduszko a za okolo 6-8 tyg dowiesz sie ze to Agniesia ♡male liski dziekuje u mnie po malu czas leci ciesze się ze pomalu zbliżam sie do bezpieczniejszej granicy ciazowej.A co do corci właśnie w Pl bedziemy robić jej trochę wcześniej urodzinki. W sumie to będzie miala 4 razy obchodzony roczek
A co tam u ciebie?
macy ach ta tesciowa... u mnie mama czesto gafy strzela... przy ostatniej ciazy palnela: I Tak synka miec nie będziesz takze sie nie nastawiaj.. :/ A tesciowa znów mowi ze fajnie jak bysmy mieli parke;-)
zakrecona pokoik juz gotowy??
Ja wlasnie w drodze do pl jeszcze z 400km przed nami :/
Byłaby możliwość zeby ktoś wstawil mi czwartkiwe fotki na razie in gender?
Aljul a wiec teraz jeszcze mocniej kciuki za córeczkę zeby tesciowej utrzec nosa!!
iweet jak sie czujesz? Juz troszku lepiej??
Nusia kciuki za nowy cykl BARDZO MOCNO zaciśnięte!
Piranho gdzie jesteś???Mam nadzieję ze wkoncu troszku z górki macie :* :*
Anette nie trzymaj nas tak w niepewności!!! Pisz jak tam dzidzi ;-)
Male liski za jutrzejsza wizyte, napewno będzie juz przepięknie bijace serduszko a za okolo 6-8 tyg dowiesz sie ze to Agniesia ♡male liski dziekuje u mnie po malu czas leci ciesze się ze pomalu zbliżam sie do bezpieczniejszej granicy ciazowej.A co do corci właśnie w Pl bedziemy robić jej trochę wcześniej urodzinki. W sumie to będzie miala 4 razy obchodzony roczek
A co tam u ciebie?
macy ach ta tesciowa... u mnie mama czesto gafy strzela... przy ostatniej ciazy palnela: I Tak synka miec nie będziesz takze sie nie nastawiaj.. :/ A tesciowa znów mowi ze fajnie jak bysmy mieli parke;-)
zakrecona pokoik juz gotowy??
Ja wlasnie w drodze do pl jeszcze z 400km przed nami :/
Ostatnia edycja: