reklama
Airfix kochana 4 tygodnie ...ale nie wiem czy wytrzymam !!! Czy nie pójdę gdzieś prywatnie na samo usg !??? Ja tam widzę dziewuszkę ... a Wy w większości chłopaczka obstawiacie
Nuuśka ...dobrze że wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i niech się ściany trzęsą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuuśka ...dobrze że wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i niech się ściany trzęsą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piranha
Fanka BB :)
Hejka! Byliśmy dziś na grzybach, nazbieraliśmy mnóstwo podgrzybków (a myślałam, że po sobocie i niedzielnym poranku będzie wszystko wykoszone ;-)). Krzyś o 6 rano 2 razy wymiotował i bolał go brzuch, już jest dobrze ale mam nadzieję, że było to lekkie strucie a nie jelitówka.
Nuuuśka, dopiero teraz doczytałam :-(, to może być infekcja ale krwinkomocz może się pojawić też po prostu po zwiększonym wysiłku. WOW, zazdroszczę wyniku na wadze, ja mam zaledwie minus 6 kg ;-)
Kevinka, będziemy 8 września trzymać kciuki za Ciebie a 10 września za vivienkę, z takim wsparciem nie ma innej opcji jak same dobre wieści :-) Dużo zdrówka dla Ciebie!
vviedźma, IUI podobno sprzyja bardziej chłopcom :-)
magda, wg mnie te witaminy nie będą kolidować przy staraniach o synka, generalnie synkom sprzyja właśnie dobre odżywanie z dużą dawką witamin. Nadrabiałam dziś mega zaległości w PW i natrafiłam na Twoje , obiecuję odpisać jak najszybciej :-)
Matik, intensywne opalanie nie jest wskazane w ciąży, ale piękne widoki i faktycznie aż żal nie skorzystać z tych atrakcji ;-) ...ale za to na mecie jest dużo większa nagroda :-)
zakręcona, jak super, że dziś wrócicie do domku, ja też nie lubię szpitali, zresztą kto je lubi ;-)
mici, potas zdecydowanie za wysoki, reszta wyników dość dobra choć Mg można jeszcze podbić. Możesz pokazać swój wykres? Czasem poziom LH po piku szybko opada a wówczas trzeba robić testy np. co 4 godziny by nie przegapić piku, zwykle jednak poziom LH utrzymuje się wysoki przez dłuższy czas. Lepsza od codziennych starań jest minimum 7-dniowa abstynencja, starania co 2 dzień mogą być ryzykowne.
maran-atha, hehehe
Airfix, Fostimon kosztuje tak jak napisałaś około 70 zł więc wyjdzie około 210 zł za stymulację w jednym cyklu. Przy większych dawkach Femary i CLO bałabym się o poziom testosteronu.
Dorcia, ja na tej fotce nie widzę wskazówek, są szczelnie zasłonięte przez Kropka ...też bym chyba poszła na USG prywatnie bop przez 4 tygodnie można zwariować od rozmyślań
Nuuuśka, dopiero teraz doczytałam :-(, to może być infekcja ale krwinkomocz może się pojawić też po prostu po zwiększonym wysiłku. WOW, zazdroszczę wyniku na wadze, ja mam zaledwie minus 6 kg ;-)
Kevinka, będziemy 8 września trzymać kciuki za Ciebie a 10 września za vivienkę, z takim wsparciem nie ma innej opcji jak same dobre wieści :-) Dużo zdrówka dla Ciebie!
vviedźma, IUI podobno sprzyja bardziej chłopcom :-)
magda, wg mnie te witaminy nie będą kolidować przy staraniach o synka, generalnie synkom sprzyja właśnie dobre odżywanie z dużą dawką witamin. Nadrabiałam dziś mega zaległości w PW i natrafiłam na Twoje , obiecuję odpisać jak najszybciej :-)
Matik, intensywne opalanie nie jest wskazane w ciąży, ale piękne widoki i faktycznie aż żal nie skorzystać z tych atrakcji ;-) ...ale za to na mecie jest dużo większa nagroda :-)
zakręcona, jak super, że dziś wrócicie do domku, ja też nie lubię szpitali, zresztą kto je lubi ;-)
mici, potas zdecydowanie za wysoki, reszta wyników dość dobra choć Mg można jeszcze podbić. Możesz pokazać swój wykres? Czasem poziom LH po piku szybko opada a wówczas trzeba robić testy np. co 4 godziny by nie przegapić piku, zwykle jednak poziom LH utrzymuje się wysoki przez dłuższy czas. Lepsza od codziennych starań jest minimum 7-dniowa abstynencja, starania co 2 dzień mogą być ryzykowne.
maran-atha, hehehe
Airfix, Fostimon kosztuje tak jak napisałaś około 70 zł więc wyjdzie około 210 zł za stymulację w jednym cyklu. Przy większych dawkach Femary i CLO bałabym się o poziom testosteronu.
Dorcia, ja na tej fotce nie widzę wskazówek, są szczelnie zasłonięte przez Kropka ...też bym chyba poszła na USG prywatnie bop przez 4 tygodnie można zwariować od rozmyślań
so_happy
Vivienka my już rozpoczeliśmy, ale niestety za pierwszym podejściem nie udało się,
próbolwaliśmy tylko O+12, tak więc walczymy dalej,
chociaz myślałam ze się uda bo ostatnio stał bocian u mnie na podwórku pare metrów ode mnie
i patrzył się prze pare minut na mnie a ja na niego
Ja pewno bym poszła na Twoim miejscu do gina, bo ja tez z tych niecierpliwych jestem
Dorcia ja to wogóle na usg się nie znam,
ale jak mówią że chłopak to pewno chłopak
Nusia 11,5 kg SZOK !!!! prosze foto, u mnie 2 cykl starań, teraz próbowałam O+12 tylko
i niestety nie udało się, za dużo też myślałam, to chyba najbardziej przeszkodziło
Airfix ja myśle, ze w tym cyklu Ci się uda
próbolwaliśmy tylko O+12, tak więc walczymy dalej,
chociaz myślałam ze się uda bo ostatnio stał bocian u mnie na podwórku pare metrów ode mnie
i patrzył się prze pare minut na mnie a ja na niego
Ja pewno bym poszła na Twoim miejscu do gina, bo ja tez z tych niecierpliwych jestem
Dorcia ja to wogóle na usg się nie znam,
ale jak mówią że chłopak to pewno chłopak
Nusia 11,5 kg SZOK !!!! prosze foto, u mnie 2 cykl starań, teraz próbowałam O+12 tylko
i niestety nie udało się, za dużo też myślałam, to chyba najbardziej przeszkodziło
Airfix ja myśle, ze w tym cyklu Ci się uda
Matik2012
Dzieki za porady ale jednak popalałam sie trochę tylko ze na brzuchu miałam mokrą koszulkę
I schladzalam się wodą
Mąż dopiero dzis wysyłam SMS do dr. Z wynikami drugiej bety z piątku i pogratulowała eh jakie to miłe
Zaprosiła na czwartek na wizyte
I żebym odstawiła Ovusitol
Piraniu czy Ty coś wiesz o stosowaniu tego specyfiku ? Tzn czy dobrze żebym tak go odstawiła
Szukam info w internecie ale jakoś nie widzę
Teraz w tym cyklu zaczęłam go pić ale od połowy cyklu
No i piłam szklankę mleka sojowego czekoladowego pychota
I schladzalam się wodą
Mąż dopiero dzis wysyłam SMS do dr. Z wynikami drugiej bety z piątku i pogratulowała eh jakie to miłe
Zaprosiła na czwartek na wizyte
I żebym odstawiła Ovusitol
Piraniu czy Ty coś wiesz o stosowaniu tego specyfiku ? Tzn czy dobrze żebym tak go odstawiła
Szukam info w internecie ale jakoś nie widzę
Teraz w tym cyklu zaczęłam go pić ale od połowy cyklu
No i piłam szklankę mleka sojowego czekoladowego pychota
reklama
Hejo
Zakrecia super wiesci !
Ale ile napewno cie to nerwow kosztowalo :/
Ale najwazniejsze ze wszystko ok
Piranha zazdroszcze grzybobrania
Daria po co ci te usg
My ci mowimy ze to chlopak
A tak na powaznie jesli ci zależy to idz i powiedz ze zależy na poznaniu płci i nich ci robią usg dowcipne i na brzuch napewno wykarze
A z drugiej strony za dwa tyg moze sie dowiesz i 100zl w kieszeni bedzie
Nuska to owocnej nocki życzę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dla ciebie :*
Matik zazdroszcze tego klimatu
Uwielbiam palmy
Ja padam na pysk !
Oczywiscie zaspalam ale tylko pol godz
W nocy spac niemoglam bo obolala zatkany nos brrr do tego doszedl suchy kaszel przy którym popuszczam z tego wysilku
Juz mnie cala klatka piersiowa boli od wysilku i przy napadach tego kaszlu az wymioty
Niechce jutro do lekarza bo bedzie ful chyba we wtorek pojde bedzie luzniej.
A z pozytywnych wieści jestem szczesliwa bo obkupilam sie w ciuszki dla baby
Jesli was to interesuje to jutro wam fotki wkleje
Ok ide do wanny i spac bo padam :*
Buzki i pozdrowienia dla was i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zakrecia super wiesci !
Ale ile napewno cie to nerwow kosztowalo :/
Ale najwazniejsze ze wszystko ok
Piranha zazdroszcze grzybobrania
Daria po co ci te usg
My ci mowimy ze to chlopak
A tak na powaznie jesli ci zależy to idz i powiedz ze zależy na poznaniu płci i nich ci robią usg dowcipne i na brzuch napewno wykarze
A z drugiej strony za dwa tyg moze sie dowiesz i 100zl w kieszeni bedzie
Nuska to owocnej nocki życzę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dla ciebie :*
Matik zazdroszcze tego klimatu
Uwielbiam palmy
Ja padam na pysk !
Oczywiscie zaspalam ale tylko pol godz
W nocy spac niemoglam bo obolala zatkany nos brrr do tego doszedl suchy kaszel przy którym popuszczam z tego wysilku
Juz mnie cala klatka piersiowa boli od wysilku i przy napadach tego kaszlu az wymioty
Niechce jutro do lekarza bo bedzie ful chyba we wtorek pojde bedzie luzniej.
A z pozytywnych wieści jestem szczesliwa bo obkupilam sie w ciuszki dla baby
Jesli was to interesuje to jutro wam fotki wkleje
Ok ide do wanny i spac bo padam :*
Buzki i pozdrowienia dla was i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: