reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia my niezgadujemy my wiemy :p

Ja chora :(
Zatoki jak zwykle i jak zwykle w weekend :/

Dzis tesciowa u mnie na noc bo my jedziemy jutro na flohmarkt sprzedać ja tez oczywiście kupować :p
Dla niewiedzacych flohmarkt to taki targ z uzywanymi rzeczami za grosze ;)
Cos typu lumpeks ale z rzaczami z kazdej dziedziny i z pierwszej reki ;)
Fajne rzeczy mozna wychaczyc :D

reklama
No ja żyje flohmarktami praktycznie ci niedziele jeżdżę wyrywam firmowe rzeczy po 1 2 € cala rodzinke ubieram w sklepach kupuje to co juz musze.
ostatnio kupilam pizamki dla dzidzi i czapeczke co mie kosztowalo 2.50 €

witam wszystkie dzieczynki :-) trzymam kciuki za dorcie za chlopczyka i super ze wszystko ok ja mam pytanie odnosnie wiamin inneov na wlosy staram sie o synka a tam w skladzie wystepuje kwasy tluszczowe epa dha ala cynk wit d tauryna mam zamiar brac jeszcze potas chodz jest juz i tak wysoki czy mozna te witaminy brac w diecie chlopczykowej starac sie bede za 2 miesiace pozdrawiam :-)

hej hej dziewczynki

Dorcia super ze wszystko w porzadku. Na interpretacji zdjec usg niestety sie nie znam, ale ja mocno wierze w Nasze siusiaczki :tak:

Airfix ja wiem ze Ty jestes, ale wierze ze i Ty szybko uciekniesz do szczesliwych zafasolkowanych :-) a kropki niech sie cisna ile wlezie, przepuscic nie musisz, zawsze moga dwa na raz pofrunac z nieba :rofl2: w ogole jak nastawienie do cyklu ? mam nadzieje, ze dobre !

Annette idz na betke i koniecznie daj znac po :*

piranha doczytalas moja wiadomosc na BB ? pisalam wczoraj odnosnie wynikow badan :zawstydzona/y:

Witam z rana
Mam pytanie bo dzis jedziemy do Aqua parku na cały dzien , ja nie zamierzam pływać i korzystać z tych wodnych atrakcji ale czy cały dzien na słońcu nie jest nie bezpieczny ?
Mogę sie opalać cały dzień ?

witaj mysle ze jak bedziesz miala kapelusz na glowie pila duzo wody i jakos zaslaniala brzuch np husta widzialam na basenach dziewczyny takich to mysle ze nie :-)

reklama
Do góry