reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, przeciwciała przeciwjądrowe skierowane są przeciwko składnikom jądra komórkowego a więc skierowane są na nasze własne tkanki i tym samym działają na niekorzyść naszego organizmu niszcząc struktury normalnej, zdrowej tkanki (reakcja autoimmunologiczna). Obecność tych przeciwciał może powodować nawykowe poronienia. Z kolei przeciwciała przeciwplemnikowe niszczą plemniki lub pogarszają ich szybkość, występują u 10% niepłodnych mężczyzn i 5% niepłodnych kobiet, mogą być obecne we krwi kobiety lub mężczyzny ale także w śluzie szyjkowym lub nasieniu.

reklama
gorgusia, gratuluję kochana przede wszystkim zdrowego dzidziusia, od rana czekam na wieści od Ciebie. Masz może jakieś wydruki z USG? :-)

Elmo GRATULUJĘ pochwal się dzidziusiem :tak: i szybkiego powrotu do zdrowia ;-)
Gorgusia gratuluję zdrowej dzidzi to bardzo ważne , a płeć nie wiem kochana ty starałaś się o dziewczynkę czy ci obojętnie było?? bo nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::blink::tak:

gorgusia super, ze kolejny siusiaczek !! :-) Ja mam slabosc do niebieskich !!
:-)

piranha no dobrze, czyli co ja powinnam jeszcze zbadac ogolnie ? w ogole powiedz mi jak teraz zbadam te dwa przeciwciala i wyjda ujemne, czyli wlasciwe, to musze powtarzac te badania, czy jesli wychodza takie to mozliwosc, ze pojawia sie nagle w organizmie jest znikoma ?

Elmo moje ogromne Gratulacje! Pewnie dopiero uwierzylas ze marzenia sie spelniaja ;) czekam na zdjecia Twojego malego cudu

reklama
Gorgusia juz Ci pisalam...ciesze sie kochana ze z dzidzia ok :-)

Nuuska cieszę ze Ci sie podoba :-)

Lilly 43 m2 to takie normalne Teraz wpadlo nam w oko takie Oferty sprzedaży // Interhouse Nieruchomości Mieszkania Domy Działki moj K je ogladal i jemu sue podoba ja ide zobaczyc w sobote Podobaja mi sie antresole z sypialnia cos jak tam jest tylko ze mi sie podoba jak jest wyzej i zrobione schodki do lozka :-) a i garderoba :-)

Do góry