reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Alez jestem ciekawa jak wyglada Michas :sorry2:

nuska
wizualizujemy, tyle ze u mnie nie bardzo to chyba wyjdzie, wiesz taki odstep od owu.... Ale jestem wsciekla na gina... Bo owu wyglada na to ze chyba byla...:dry:

zakreciu
sliczna tempka

matik
kciuki zaciskam dalej

dorcia i za Ciebie tez:-)

gorgusiu
czekamy na nuby, opisz kochana staranka i gratuluje zdrowego dzidziolka

piranjujak tam zawijasz dalej te sreberka slonce :-):cool2: co do nast cyklu zdaje sie tylko na Ciebie , nawet nie ma sensu isc na monit, Ty masz usg w oczach przez smsy:cool2: tylko napisz plisss konkretne propozycje

ja tylko jutro do pracy i cale to towarzystwo moze mnie cmoknac gdzie chce bo wybywam nad morzeee,... Ahh jak sie ciesze:cool2:

reklama
ELMO, ALE CUDOWNIE!!! WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!!

Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia Maluszka! Ale Ci zazdroszczę, że już możesz Go utulić! :-D

W ogóle ten tydzień jest pełen cudownych wiadomości! Aż miło się czyta :-D

mamakaja nie ma co gratulować nie mam testu z 2 pięknymi grubymi krechami a słabe to wiadomo zawsze jest duża szansa , że nie przetrwa terminu @

Nusia, w sumie racja, jak się za dużo wie, to lekarze przestają wydawać się tacy kompetentni i jakoś zaufanie do nich się traci...:wściekła/y:

gorgusia super super!! :-)

zakręcona, wariatuńciu, dziękuję!! Kochana jesteś!! słodziaki!! gdyby na bb były buźki całusów i uścisków teraz bym je wstawiła:-)
a mieszkanko wyglada fajnie, no i cena znośna, nie wiem jak u Was z cenami, u mnie to by była naprawdę atrakcyjna cena, a to mieszkanko byłoby dobrej wysokości do zrobienia takiej antresoli? mi też się bardzo podobają takie ze schodkami, tylko to cholera musi być wysoki sufit

mamakaja ale super wieści, widziałaś już swoje maleństwo!!:tak:

aljul, ale słodki

Elmo,gratuluje z calego serca.nie do wiary ze jeszcze niedawno robilas diete chlopczykowa,a teraz juz tulisz swojego wymarzonego,wyczekanego syneczka.zdrowka dla was,wracaj szybko do sil i ucaluj Malutkiego :-*

Elmo o wow, zaraz nadrabiam, ale gratulacje :) dopiero co czytałam lub mi sie wydawało, że jeszcze tydzień czy dwa a to już. Kochana gratuluję :*

reklama
Cudowne wiesci na zakonczenie tego dnia :-) ale sie ciesze :-) ach jak ja bym chciala tulic taki maly cud w ramionach,najlepiej rozowy :-)

Do góry