reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, przeciwciała przeciwjądrowe skierowane są przeciwko składnikom jądra komórkowego a więc skierowane są na nasze własne tkanki i tym samym działają na niekorzyść naszego organizmu niszcząc struktury normalnej, zdrowej tkanki (reakcja autoimmunologiczna). Obecność tych przeciwciał może powodować nawykowe poronienia. Z kolei przeciwciała przeciwplemnikowe niszczą plemniki lub pogarszają ich szybkość, występują u 10% niepłodnych mężczyzn i 5% niepłodnych kobiet, mogą być obecne we krwi kobiety lub mężczyzny ale także w śluzie szyjkowym lub nasieniu.

reklama
gorgusia, gratuluję kochana przede wszystkim zdrowego dzidziusia, od rana czekam na wieści od Ciebie. Masz może jakieś wydruki z USG? :-)

Elmo GRATULUJĘ pochwal się dzidziusiem :tak: i szybkiego powrotu do zdrowia ;-)
Gorgusia gratuluję zdrowej dzidzi to bardzo ważne , a płeć nie wiem kochana ty starałaś się o dziewczynkę czy ci obojętnie było?? bo nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::blink::tak:

gorgusia super, ze kolejny siusiaczek !! :-) Ja mam slabosc do niebieskich !!
:-)

piranha no dobrze, czyli co ja powinnam jeszcze zbadac ogolnie ? w ogole powiedz mi jak teraz zbadam te dwa przeciwciala i wyjda ujemne, czyli wlasciwe, to musze powtarzac te badania, czy jesli wychodza takie to mozliwosc, ze pojawia sie nagle w organizmie jest znikoma ?

Elmo moje ogromne Gratulacje! Pewnie dopiero uwierzylas ze marzenia sie spelniaja ;) czekam na zdjecia Twojego malego cudu

reklama
Gorgusia juz Ci pisalam...ciesze sie kochana ze z dzidzia ok :-)

Nuuska cieszę ze Ci sie podoba :-)

Lilly 43 m2 to takie normalne Teraz wpadlo nam w oko takie Oferty sprzedaży // Interhouse Nieruchomości Mieszkania Domy Działki moj K je ogladal i jemu sue podoba ja ide zobaczyc w sobote Podobaja mi sie antresole z sypialnia cos jak tam jest tylko ze mi sie podoba jak jest wyzej i zrobione schodki do lozka :-) a i garderoba :-)

Do góry