reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmusiu OGROMNE GRATULACJE KOCHANA !!!!! Wycałuj maluszka od Cioci Nuśki !! :-)

piranha no wlasnie - branie CLO bez monitu...masakra to malo powiedziane ! jak ona w ogole moze proponowac cos takiego :baffled:nie wiem czy sadzi ze ja taka glupia, niedouczona czy co ale normalnie jak wiem tyle co wiem to to co slysze mnie przeraza ! :no:I ona mi mowi ze po pol roku sie zwieksza dawke, ale na jakiej podstawie ja sie pytam ? hah i pytam sie jej czy ten moj miesniak moze powodowac jakies trudnosci w zajsciu w ciaze, a prawda taka ze jesli to miesniak podsluzowkowy, ktory jak zrozumialam kiedy ten mlody lekarz robil mi usg - jest zaraz kolo endometrium to moze utrudniac...no ale o tym nie mysle. Miesniaczek jest maly, na razie nie biore go pod uwage.
Co do DHEA to czytalam na forum in vitro ze dziewczyny go braly wlasnie. Jak uda mi sie w tym miesiacu zbadac je to zrobie na pewno. Dzis tak jak Ci pisalam, zrobilam jeszcze badania na przeciwciala przeciwplemnikowe. Wyniki maja byc za 5 dni. One chyba tez sa wazne prawda? bo pisalas o nich ostatnio.

maggie dzwonilam do CSK i rzeczywiscie, Magnucki tam pracuje ale nie schodzi do poradni. Przyjmuje tylko prywatnie. Ja tam jestem zapisana na 26-go lutego na wizyte ale do innego lekarza, tez podobno dobry specjalista, ale jest nadzieja ze jak poloza mnie na 3 dni do Szpitala a pewnie beda chcieli bo inaczej hormonow nie zbadaja to moze traie na niego i bede miala szanse z Nim porozmawiac.
Powiedz mi ta Twoja kolezanka chodzi do Niego prywatnie do gabinetu prawda ? i ile ja to wynosi miesiecznie ? tzn chodzi mi o to czy rzeczywiscie kasuje ja za kazda wizyte po 170zł ?

zakrecia Dziekuje Slonce !!!!!! :-):-) Przesliczne :****** !!! Tyle ze Ola mi juz jedna zakosila :-p

Elmo wielkie gratulacje!! szybkiego powrotu do domku i do nas :-):-)

Nusia, widzisz, ja niedouczona myślałam, że samo usg już po owu jest bez sensu, dzięki Kochana za wyjaśnienie :tak:

zakrętka, my mamy coś koło 43 metrów, niby normalnie, ale kurcze, brakuje mi jeszcze takiego graciarnio-gabinetu:-D

a w ogóle czytając o przygotowaniach ciast tak mi się zachciało czekoladowego tortu... :-D:szok:

Elmo, GRATULUJĘ dzielnej mamusi i jej cudownemu na pewno synkowi cudu narodzin, niech synuś rośnie zdrowo a Ty wracaj szybciutko do formy i do nas!

newborn-baby-boy-sleeping.jpg

Nuuuśka, im więcej czytam i słyszę od Was o lekarzach tym bardziej się ich boję :-D Super, że sprawdziłaś też te przeciwciała, warto :tak:

ELMO !!! GRATULACJE !!! SUPER !!!
Duże buziaki dla Maluszka od BB ciotki !!!
Wszystkiego dobrego kochana...dużo mleczka, szybkiego zagojenia się rany,radości i pociechy z Maluszka !!!
Teraz czekamy na zdjęcie cudnego królewicza !!!

Jadę po córcię...później zerknę do Was !!!

Elmo ale sie wyruszyłam. Gratulacje kochana !!!! Niech się synuś zdrowo chowa a Ty wracaj do nas szybko !!!!

Nuuska potwierdze Ci ze on tyle bierze niestety tak mi mówiła kolezanka ale jeszcze sie upewnie

Ostatnia edycja:
piranha a czym sie roznia przeciwciala jadrowe od plemnikowych ? Bo i je dzis widzialam u nas w cenniku, ale nie wiedzialam co to za bardzo bo bylo pare rodzajow.

lilly a tam jaka niedouczona no co TY :-) chcialabym czasem nie wiedziec tego co wiem, bo okazuje sie, ze kontakt z wiedza lekarzy przeraza mnie przez to bardziej niz wczesniej :blink:

maggie no wlasnie :zawstydzona/y: masakra normalnie. prawie 200zł za jedna wizyte do tego badania, a wizyt na pewno ze 2-3 na miesiac, jak monitoring to jeszcze wiecej.

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 12-14.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry