reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik- super! Staraj się myśleć pozytywnie Kochana! Trzymam ciągle &&&

Zmęczona jestem. W piątek szykowanie imienin, w sobotę imieniny M, wczoraj kulig i cały weekend bez odpoczynku... A dziś 12h w pracy. Muszę czymś dodać sobie mocy,bo dziś mam spadek. Duszno mi i słabo....

Dorcia- przepraszam,że na eska nie odpisałam... zasnęłam, a wczoraj nie miałam nawet czasu dotknąć telefonu. Poprawię się :*

Hej babeczki.

Matik &&&& aby @ poszla sobie na dlugie dlugie miesiace!
Maggie trzymaj sie, powodzenia!
Nuska ale zamotka z tym Twoim planowaniem :-) &&&&&&
Krystian wiesz ze Tobie kibicuje najbardziej? Tak bardzo bardzo bym chciala...
Ilaczek najwazniejsze to podjac decyzje i jej sie trzymac. Kazdy bedzie Ci radzil cos innego heh Zdradzisz ile masz lat? Jakos mam przeczucie ze nie bedziesz miala problemu z zajsciem w ciaze.

Zapowiada sie kolejny leniwy dzien...

Ewelin prawdopodobienstwo ze urodzisz juz zaraz wzrasta z kazda chwila. Jak Cie tam dzis gin postura to moze jutro? :-) Trzymaj sie, damy rade.

Ostatnia edycja:
Elmo, to już 38 tygodni? Szok! Spakowana już? :-)

gorgusia, jak emocje przed podglądaniem nuba? :-)

Zniknęły mi suwaczki, chyba czas poszukać innych, szkoda bo się do tych przyzwyczaiłam ;-)

matik pewnie, ze moze sie zmienic, ale my zakladamy ze sie nie zmieni i ze od dzis jestes juz w ciazy :-) i to sie nie zmieni !

piranha bede je zamawiac w piatek, wiec w przyszlym tygodniu pewnie do mnie dotra. Wczesniej nie dam rady, bo nie ma na to funduszy a wyplata w pt. ok bede brac 2x2 dziennie, miejmy nadzieje, ze nie wydluzy cyklu jak poprzedniego jesli tak, to wtedy bedziemy wiedziec ze i taka dawka jest za duza. Ale mam nadzieje, ze nie. Moze te 6 tabletek to bylo zbyt wiele po prostu, choc jednoczesnie endo pewnie pieknie przytylo eh szkoda ze nie da sie poloczyc i jednego i drugiego tak zeby nic nie ucierpialo, heh jakos nie przemawia do mnie kolejny 43+ - dniowy cykl :wściekła/y:
Czyli Acard dopiero po owulacji, a dupka dopiero w dniu piku tak ?
hah Boze jakie to wszystko skomplikowane :wściekła/y:

a ja Twoje suwaczki widze - ale co chwile znikaja ale to tak jak moje dzis :eek: bo ja u siebie samej widze tylko jeden. I w ogole znowu mi sie BB zawiesza cos.

elmuś jak co miesiac :-D jedno wielkie zakrecenie :wściekła/y: Moje cykle bywaja taka niespodzianka, ze chyba musimy z piranha wymyslic wiecej opcji :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dorcia, Aljul, Piranha, zakręcona, małe liski, maggie, ewelin, nuśka, ilaczek, elmo, krystianmartin:
Dziękuję bardzo za gratulacje i dobre słowo

Ewelin: odpowiadając na pytanie – ja skurczów nie czułam zupełnie i powiedziałabym, ze ani jednego w 9 miesiącu nie miałam – jak wylądowałam 21.01 na IP to KTG pokazywało skurcze na 120. W szoku byłam, bo nic nie czułam oprócz spinania macicy. A poród wywoływany miałam od zera, po godzinie płynięcia oxy jak się zaczęły odczuwalne skurcze to mi odpięła położna oxy i dalej do końca porodu już na własnych skurczach jechałam…
Na styczniówkach opis mojego porodu – życzę, by twój równie szybko, albo jeszcze szybciej przebiegał twój:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...yczniowiatka-bez-komentarzy-68991/index3.html

Matik: gratulacje i trzymam kciuki!
na i powodzenia dla starających się:)

Piranha- nie mogę się doczekać. Lekarz powiedział,że na tej wizycie jeszcze nie określi płci,ale może coś nam się uda ze zdjęć wydumać :)
Ale szczerze....? Nie zrobiłam kompletnie nic by to była dziewczynka,chyba,że jakimś cudem o+12 się udało.... dlatego kompletnie nie wierzę,że noszę dziewczynkę. Oby tylko wszystko było w porządku. Płeć to sprawa drugiego rzędu... Wiem natomiast,że jak lekarz powie,że to Kaja to poryczę się jak głupia. Na wieść o chłopcu będę się po prostu cieszyła :) Dziękuję :*

ejjjj....moich suwaków też nie ma :(

matik gratulacje !!! zycze spokojnej ciazy z coreczka :)

agagsm cudowny synek i rowniez dla was gratulacje :) ja mam zamiar rok po tobie sie starac o ostatnie dzieciatko :) bo jednak 3 lata roznicy u mnie to mniej roboty niz teraz :) a co do porodu to powiem ci ze mialam kazdy porod blyskawiczny ale 3 byl najlepszy lewdo do szpitala zdarzylam smialam sie do meza ze 4 w drodze urodze;p no i najmniej bolesny i bez zadnych szwów chociaz glowke az taka małą nie miało :)

ewelin mi gienkolog jak z colinem pogrzebala to dwa dni po urodzilam;p

Witam.

Matik, od rana o Tobie myslałam. Nic się już nie zmieni. Naprawdę w to wierzę! Taki pozytywny ten wykres. Od początku inny. Niech fasoleczka spokojnie się rozwija. Pogratuluję jeszcze w środę. :tak:
Elmo, 38! Czy Ty to widzisz? :-D
Aga, jestem w Mikim zakochana. Chyba kocham te Twoje dzieci prawie jak swoje. No ale wszystko w rodzinie zostanie. :-) Tak myślę, że Ty na kolejny rok planujesz. Może nam by się też w końcu udało...

reklama
Matik - ale super... bardzo się cieszę:) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :)

dziewczyny nie znam płci dziecka :/ kobieta nie była wstanie powiedzieć :/ powiedziała, że widzi jądra ale nie widzi siusiaka... więc mogą być to opuchnięte wargi sromowe ale jądra... powiedziała, że czasem siusiak idzie do góry i go nie widać...

Do góry