reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

małe liski, bardzo lubię szczerych ludzi, marzenia są po to by je spełniać :-), jeszcze doczekasz się córeczki, zobaczysz To prawda, są bardzo podobni, mojej siostry bliźniaczki synek i córka są kompletnie inni.

Nuuuśka, dzięki kochana :-*, Jeśli dziś wystrzeli :-D to lepiej kolejne po minimum 3 dniach, 2 dni to tak na styku osłabiania.

maggie, niestety po 2 ciążach nabawiłam się przepukliny pępkowej :-(

A tu Kaja coś knuje, Krzyś w jej wieku to nawet w połowie tak nie łobuzował :-D

Zobacz załącznik 607777

Uciekam ululać moje pociechy :-)

reklama
Witam, ja po weekendzie jestem z rodzinką w Poznaniu, 4 godziny drogi w jedną stronę, ale warto było zobaczyć się ze swoją przyjaciółką dwa razy w roku:-)
Agagsm cudny synek, gratulacje!!!
Piraniu ależ masz przystojniaka w domku, śliczne ma oczy i bujne włosy:-)
Nuuuśka świetny grafik serduchowy:-D niedługo i ja będę planować serducha:szok:
Matik Ty podobno jutro testujesz? kciuki zaciskam&&&
Piraniu zwiększyłam dawkę koenzymu q10 na 300mg w tym cyklu, wypiłam wieczorem jeden napój sodowy, powiedz mi ile powinnam ich dziennie wypić, to jeszcze nie jest cykl staraniowy, na razie nie wiem jeszcze czy starać się marcu czy poczekać do kwietnia? w kwietniu byłby pełne 3 miesiące suplementów, może trochę więcej. wolę dłużej się przyłożyć i działać w pełni przygotowana:-D
pozdrawiam wszystkie Kobietki;-)

Agagsm zatem jeszcze raz wielkie gratulacje! Mikuś jest sliczny, buziaczki dla niego :) Zazdroszcze ze masz juz porod ze tak powiem z glowy :) Macy pisala ze urodzilas wiec czekalam az sie odezwiesz :-) Super, zdrowka dla Ciebie i synka!

Male liski mysle ze kazda z nas albo przynajmniej wiekszosc miala lub ma w sobie to silne pragnienie dziecka okreslonej plci. A to ze mamy z tego powodu wyrzuty sumienia to moim zdaniem nie znaczy ze jestesmy zlymi matkami a wrecz przeciwnie. Ale powiem Ci ze warto zawalczyc, bo jak widzisz marzenia sie spelniaja ;-)

Ewelin jak sie czuje? Mam dosyc. Dzis nie wyszlam caly dzien z domu bo te bole krzyzowe sa chwilami tak mocne ze padam na kolana. Wstyd gdzies isc i sie tak wyginac. Czekam z niecierpliwoscia na srodowa wizyte. Poza tym zaczynam czuc na plecach oddech zblizajacego sie porodu co przyprawia mnie o stan przedzawalowy :-D A Ty jak sie czujesz? O ktorej masz jutro wizyte??? Czekam na wiesci, koniecznie sie odezwij po.

Piraniu Krzys jest slicznym chlopcem, naprawde boski jest. A Kaja to juz wogole do schrupania. Dziewczyny maja racje, dobre geny ;-) Zdrowka dla was.

Matik
&&&&& za test.

Ilaczek ja Ci mowie czekaj cierpliwie do kwietnia ;-) a widzisz jak czas leci? Juz nastepny cykl zaczynasz.

Oczy niebieskie co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Polisia a Ty gdzie sie podzialas???

Ostatnia edycja:
Elmo...czekam:szok:w marcu będę mieć tremę jeszcze:-D a w kwietniu już będę super przygotowana i odważna:szok:

ja mam trzy córeczki, każda z nich jest inna, wyjątkowa, wspaniała i wstydzę się czasami swojej reakcji jak dowiedziałam się w trzeciej ciąży, że będzie trzecia dziewczynka. wyłam cały dzień z rozczarowania, bo bardzo chciałam mieć synka. nie udało się, ale moja Kasiula jest świetna, podbiła serca wszystkich i nie zamieniłabym jej nawet na kilku synów, więc skoro mam Was kochane, są i marzenia więc o nie walczę:-D
i liczę na to, że się uda:-Dszczęściu trzeba pomagać, więc już dzisiaj zaczęłam pić napój sodowy, nawet ze smakiem..hehe.
dieta ok. suplementy wcinamy.

ilaczek moja reakcja przy 2 synku była taka sama - na USG cudem powstrzymałam się od łez, lekarz mówił swoje a ja żadnej reakcji jakby mnie to nie dotyczyło a dziś zastanawiam się co się wtedy ze mną działo- chyba za bardzo się wkręciłam w tą córkę:-) tym bardziej że marzę o niej odkąd sięgnę pamięcią

Dzien doberek
ja juz dospac nie moge....
Oby ten tydzien przyniosl same dobre wiadomosci :-)
same II ;)

Ostatnia edycja:
Hej

Agagsm śliczniutki synuś. GRATULACJE!!!

Piranha cudowne dzieci. Są takie śliczne za pewne po mamusi ?:-)

Matik zaciskam kciukasy od rana:-D

Zakręcona za piekny plusik na końcu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia tak naprawdę nie wiem co mam napisać. Jest mi bardzo przykro z powodu tego co sie stało. Trzymaj się. Mam nadzieję, że spełni się Toje marzenie i już niedługo zamieszka u Ciebie słodki fasolinek.

Kiraa za owocne staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo, Ewelin.pamiętajcie, że czekam na zdjęcia Waszych pociech. To już tuż tuż;-)

A u mnie owu jednak była 9 dc. No cóż. Biorę tylko 1/2 duphastonu bo i tak nie wiem czy jest sens. Tempka i tak wskazuje na duzy poziom progesteronu. Cały czas doświadczam czegoś nowego a natura uciera mi nosa co jakiś czas przypominając, że nie zawsze mamy wpływ na to co się dzieje z naszym organizmem. Nie załamuję się jednak. Bo chociaż mam ładny wykres w tym cyklu :-D:-D:-D

Nuuuśka o Tobie też pamietam, już czas abys spełniła swoje marzenie i za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

maggie trzymaj się bedzie dobrze:tak:

MIŁEGO PONIEDZIAŁKU

reklama
Do góry