reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik- super! Staraj się myśleć pozytywnie Kochana! Trzymam ciągle &&&

Zmęczona jestem. W piątek szykowanie imienin, w sobotę imieniny M, wczoraj kulig i cały weekend bez odpoczynku... A dziś 12h w pracy. Muszę czymś dodać sobie mocy,bo dziś mam spadek. Duszno mi i słabo....

Dorcia- przepraszam,że na eska nie odpisałam... zasnęłam, a wczoraj nie miałam nawet czasu dotknąć telefonu. Poprawię się :*

Hej babeczki.

Matik &&&& aby @ poszla sobie na dlugie dlugie miesiace!
Maggie trzymaj sie, powodzenia!
Nuska ale zamotka z tym Twoim planowaniem :-) &&&&&&
Krystian wiesz ze Tobie kibicuje najbardziej? Tak bardzo bardzo bym chciala...
Ilaczek najwazniejsze to podjac decyzje i jej sie trzymac. Kazdy bedzie Ci radzil cos innego heh Zdradzisz ile masz lat? Jakos mam przeczucie ze nie bedziesz miala problemu z zajsciem w ciaze.

Zapowiada sie kolejny leniwy dzien...

Ewelin prawdopodobienstwo ze urodzisz juz zaraz wzrasta z kazda chwila. Jak Cie tam dzis gin postura to moze jutro? :-) Trzymaj sie, damy rade.

Ostatnia edycja:
Elmo, to już 38 tygodni? Szok! Spakowana już? :-)

gorgusia, jak emocje przed podglądaniem nuba? :-)

Zniknęły mi suwaczki, chyba czas poszukać innych, szkoda bo się do tych przyzwyczaiłam ;-)

matik pewnie, ze moze sie zmienic, ale my zakladamy ze sie nie zmieni i ze od dzis jestes juz w ciazy :-) i to sie nie zmieni !

piranha bede je zamawiac w piatek, wiec w przyszlym tygodniu pewnie do mnie dotra. Wczesniej nie dam rady, bo nie ma na to funduszy a wyplata w pt. ok bede brac 2x2 dziennie, miejmy nadzieje, ze nie wydluzy cyklu jak poprzedniego jesli tak, to wtedy bedziemy wiedziec ze i taka dawka jest za duza. Ale mam nadzieje, ze nie. Moze te 6 tabletek to bylo zbyt wiele po prostu, choc jednoczesnie endo pewnie pieknie przytylo eh szkoda ze nie da sie poloczyc i jednego i drugiego tak zeby nic nie ucierpialo, heh jakos nie przemawia do mnie kolejny 43+ - dniowy cykl :wściekła/y:
Czyli Acard dopiero po owulacji, a dupka dopiero w dniu piku tak ?
hah Boze jakie to wszystko skomplikowane :wściekła/y:

a ja Twoje suwaczki widze - ale co chwile znikaja ale to tak jak moje dzis :eek: bo ja u siebie samej widze tylko jeden. I w ogole znowu mi sie BB zawiesza cos.

elmuś jak co miesiac :-D jedno wielkie zakrecenie :wściekła/y: Moje cykle bywaja taka niespodzianka, ze chyba musimy z piranha wymyslic wiecej opcji :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dorcia, Aljul, Piranha, zakręcona, małe liski, maggie, ewelin, nuśka, ilaczek, elmo, krystianmartin:
Dziękuję bardzo za gratulacje i dobre słowo

Ewelin: odpowiadając na pytanie – ja skurczów nie czułam zupełnie i powiedziałabym, ze ani jednego w 9 miesiącu nie miałam – jak wylądowałam 21.01 na IP to KTG pokazywało skurcze na 120. W szoku byłam, bo nic nie czułam oprócz spinania macicy. A poród wywoływany miałam od zera, po godzinie płynięcia oxy jak się zaczęły odczuwalne skurcze to mi odpięła położna oxy i dalej do końca porodu już na własnych skurczach jechałam…
Na styczniówkach opis mojego porodu – życzę, by twój równie szybko, albo jeszcze szybciej przebiegał twój:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...yczniowiatka-bez-komentarzy-68991/index3.html

Matik: gratulacje i trzymam kciuki!
na i powodzenia dla starających się:)

Piranha- nie mogę się doczekać. Lekarz powiedział,że na tej wizycie jeszcze nie określi płci,ale może coś nam się uda ze zdjęć wydumać :)
Ale szczerze....? Nie zrobiłam kompletnie nic by to była dziewczynka,chyba,że jakimś cudem o+12 się udało.... dlatego kompletnie nie wierzę,że noszę dziewczynkę. Oby tylko wszystko było w porządku. Płeć to sprawa drugiego rzędu... Wiem natomiast,że jak lekarz powie,że to Kaja to poryczę się jak głupia. Na wieść o chłopcu będę się po prostu cieszyła :) Dziękuję :*

ejjjj....moich suwaków też nie ma :(

matik gratulacje !!! zycze spokojnej ciazy z coreczka :)

agagsm cudowny synek i rowniez dla was gratulacje :) ja mam zamiar rok po tobie sie starac o ostatnie dzieciatko :) bo jednak 3 lata roznicy u mnie to mniej roboty niz teraz :) a co do porodu to powiem ci ze mialam kazdy porod blyskawiczny ale 3 byl najlepszy lewdo do szpitala zdarzylam smialam sie do meza ze 4 w drodze urodze;p no i najmniej bolesny i bez zadnych szwów chociaz glowke az taka małą nie miało :)

ewelin mi gienkolog jak z colinem pogrzebala to dwa dni po urodzilam;p

Witam.

Matik, od rana o Tobie myslałam. Nic się już nie zmieni. Naprawdę w to wierzę! Taki pozytywny ten wykres. Od początku inny. Niech fasoleczka spokojnie się rozwija. Pogratuluję jeszcze w środę. :tak:
Elmo, 38! Czy Ty to widzisz? :-D
Aga, jestem w Mikim zakochana. Chyba kocham te Twoje dzieci prawie jak swoje. No ale wszystko w rodzinie zostanie. :-) Tak myślę, że Ty na kolejny rok planujesz. Może nam by się też w końcu udało...

reklama
Matik - ale super... bardzo się cieszę:) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :)

dziewczyny nie znam płci dziecka :/ kobieta nie była wstanie powiedzieć :/ powiedziała, że widzi jądra ale nie widzi siusiaka... więc mogą być to opuchnięte wargi sromowe ale jądra... powiedziała, że czasem siusiak idzie do góry i go nie widać...

Do góry