reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzien dobry !!

matik wiedzialam wiedzialam !!! gratulacje :D !!! Ale sie ciesze !!!! :-):-):-)

ilaczek taaaaa my i te nasze grafiki serduchowe :-D

piranha kochana serducho udalo sie przesunac na dzis :D wiec jak teraz ? 10dc ? :-D

zakrecona, kiraa dzien dobry :*

maggie od rana mocne kciuki kochana za powodzenie w zabiegu !!! :tak:

Hej!

Dzięki babeczki w imieniu dzieciaczków i oczywiście dumnej mamusi :-)

ilaczek, ja bym we wcześniejszych cyklach nie przesadzała z napojami sodowymi, lepiej skupić się na diecie i suplementach. Nie należy stosować w ciągu dnia więcej jak 7 porcji zrobionych z 1/2 łyżeczki i takiej maksymalnej dawki nie należy stosować dłużej jak przez 2 tygodnie. Ja bym działała w marcu, suplementy można stosować tylko 6 miesięcy a 10 tygodni to sporo i lepiej dać sobie margines gdyby nie udało się w pierwszych cyklach.

krystianmartin, szok jak owulka Ciebie wcześnie dopadła, Twój organizm płata Ci mnóstwo psikusów.

Matik, wiedziałam, ale się cieszę!!!! A nie mówiłam, że pozytywne wibracje biją z tego wykresu i wygląda implantacyjnie? :-) Teraz mega kciuki by dzidzia postanowiła zostać z Tobą na całe 8 miesięcy.

Nuuuśka
, niech zatem będzie 6,10 i 13 :-) ....z tym 13-tym to oczywiście ustalimy na bieżąco gdyby np. piku nie było jeszcze w ten dzień. Od środy zacznij łykać Estrofem 2x2 :tak:

Ostatnia edycja:
matik a ja mowilam ze nie ma sie czym martwic !! :D wiedzialam :D !! Widzisz, widzisz przebilas kolejna granice na naszym watku, teraz musza posypac sie | | :-) Czyzby dupek pomogl ? :D
Napisz prosze jeszcze raz jak dokladnie bralas przed owulacja :tak:bo dajesz nadzieje ! :*

piranha slonce przepraszam ze znowu pytam ale w koncu zakrecilam sie, przed owulacja nie mam brac Acardu tak ? Zastosowalam sie do tego co pisalas :p ze lepiej 6,10 i 13 ;D
Tak od srody Estrofem - pamietam - jedna rano i jedna wieczorem czy moge np 2 za jednym zamachem ?

attachment.php

Starających się : 7
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań ) test pozytywny 03.02.
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka, ja bym chyba nie brała, będziesz brać inne suplementy, które działają jako "blood thinner" - jest to koenzym Q10 i witamina E w dużych dawkach (kiedy będziesz je mieć?), wręcz przy łykaniu Q10 zalecane jest by nie brać innych preparatów rozrzedzających krew, Q10 i witamina E przynajmniej nie zablokują owulki. Co do Estrofemu to ja myślałam o dawce 2x2 czyli 2 tabletki rano i 2 wieczorem, no chyba, że się boisz takiej dawki to możemy spróbować z 2x1, wtedy 1 rano i jedna wieczorem (nie jednocześnie).

Do góry