reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzien dobry !!

matik wiedzialam wiedzialam !!! gratulacje :D !!! Ale sie ciesze !!!! :-):-):-)

ilaczek taaaaa my i te nasze grafiki serduchowe :-D

piranha kochana serducho udalo sie przesunac na dzis :D wiec jak teraz ? 10dc ? :-D

zakrecona, kiraa dzien dobry :*

maggie od rana mocne kciuki kochana za powodzenie w zabiegu !!! :tak:

Hej!

Dzięki babeczki w imieniu dzieciaczków i oczywiście dumnej mamusi :-)

ilaczek, ja bym we wcześniejszych cyklach nie przesadzała z napojami sodowymi, lepiej skupić się na diecie i suplementach. Nie należy stosować w ciągu dnia więcej jak 7 porcji zrobionych z 1/2 łyżeczki i takiej maksymalnej dawki nie należy stosować dłużej jak przez 2 tygodnie. Ja bym działała w marcu, suplementy można stosować tylko 6 miesięcy a 10 tygodni to sporo i lepiej dać sobie margines gdyby nie udało się w pierwszych cyklach.

krystianmartin, szok jak owulka Ciebie wcześnie dopadła, Twój organizm płata Ci mnóstwo psikusów.

Matik, wiedziałam, ale się cieszę!!!! A nie mówiłam, że pozytywne wibracje biją z tego wykresu i wygląda implantacyjnie? :-) Teraz mega kciuki by dzidzia postanowiła zostać z Tobą na całe 8 miesięcy.

Nuuuśka
, niech zatem będzie 6,10 i 13 :-) ....z tym 13-tym to oczywiście ustalimy na bieżąco gdyby np. piku nie było jeszcze w ten dzień. Od środy zacznij łykać Estrofem 2x2 :tak:

Ostatnia edycja:
matik a ja mowilam ze nie ma sie czym martwic !! :D wiedzialam :D !! Widzisz, widzisz przebilas kolejna granice na naszym watku, teraz musza posypac sie | | :-) Czyzby dupek pomogl ? :D
Napisz prosze jeszcze raz jak dokladnie bralas przed owulacja :tak:bo dajesz nadzieje ! :*

piranha slonce przepraszam ze znowu pytam ale w koncu zakrecilam sie, przed owulacja nie mam brac Acardu tak ? Zastosowalam sie do tego co pisalas :p ze lepiej 6,10 i 13 ;D
Tak od srody Estrofem - pamietam - jedna rano i jedna wieczorem czy moge np 2 za jednym zamachem ?

attachment.php

Starających się : 7
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań ) test pozytywny 03.02.
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka, ja bym chyba nie brała, będziesz brać inne suplementy, które działają jako "blood thinner" - jest to koenzym Q10 i witamina E w dużych dawkach (kiedy będziesz je mieć?), wręcz przy łykaniu Q10 zalecane jest by nie brać innych preparatów rozrzedzających krew, Q10 i witamina E przynajmniej nie zablokują owulki. Co do Estrofemu to ja myślałam o dawce 2x2 czyli 2 tabletki rano i 2 wieczorem, no chyba, że się boisz takiej dawki to możemy spróbować z 2x1, wtedy 1 rano i jedna wieczorem (nie jednocześnie).

Do góry