reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gorgusia taaaaa juz go widze jak zapyla z testem do poradni :-Dwysmialby mnie na bank !! znajac go oczywiscie !
To skoro z Kacusiem bylo inaczej to miejmy nadzieje, ze to wszystko przez to, ze teraz dziewuszka w brzusiu zamieszkala :-) Matko, bylam w aptece po witamine C bo mamy ja obok i tak sypie ze szok !! :szok: Zima na calego :D !!

kiraa haha no tak, cos w tym moze byc wiesz ????? U nich to wszystko na odwrot !! choc nie powiem z testami owulacyjnymi to juz doszedl do wprawy :-) A w ogole zastanawiam sie - czy moze byc tak ze rano na tescie byl cien a kiedy test wyschnie to juz nie bedzie widoczny ? pytanie czysto z ciekawosci, wpadlo mi to teraz do glowy, bo jak to jest - jak wysycha to powinno byc intensywniejsze czy slabsze ?

Ostatnia edycja:
reklama
Nusiaa a jakie wy tam macie oddzialy? To sa takie powaze operacje??

Kiraa a tak swoja droga cena tego dostinexu powalajaca...:/
Ja jak przeczytalam skutki uboczne bromergonu to moj M powiedzial Ze na pewno tego nie bede brala. No na razie sie obylo bez niego:)

Dorcia jak same usta to spoko...:-p;-) gorzej jakbyś napisała że bolą Cię usta i kolana :-D:-D:-D

gorgusia :happy: to Ty się jednak na Kazia teraz nastawiasz,nie na dziewuszkę??!! :happy: ja w ciąży z córą też świetnie się czułam-żadnych mdłości,dużo energii..tylko pod koniec zgaga mnie męczyła,no i brzuch szybko mi było widać,w ogóle duży brzuchol miałam.

Nuśka :tak: będę ziorać na monitor wypatrując dobrej nowiny! A chłopom w sprawie kresek nie można ufać,bo oni tak subtelnych rzeczy nie dostrzegają:-D

No to miłego!

anias oddzial jest jeden - Chirurgia Krotkoterminowa, czyli zabiegi operacyjne realizowane w Klinice Jednego Dnia. Zabiegi mamy z zakresu ortopedii - artroskopie stawu kolanowego, roznego rodzaju zespolenia i zaśróbowywanie, okulistyki - operacje usuniecia zacmy, neurochirurgii - operacje ciesni nadgarstka, ale najwiecej z naczyniowki i chirurgii ogolnej - wszelkiego rodzaju guzki, zylaki odbytu i konczyn dolnych, przepukliny, skleroterapie, piankowanie i inne drobniejsze. Dzis akurat byla 1 przepuklina ( na szczescie juz zrobiona) i teraz leca zylaki konczyn dolnych, 3 juz poszly do domu, zostaly 3 zabiegi, w sumie to 2,5 bo sa w trakcie :rofl2:

vviedzma Slonce Ty moje !! :* Ja tu juz mysle o Twojej lutowo/marcowej dobrej nowinie !! :D

gorgusia a moze to wina tych testow allegrowych, nie wiem. Bo na owulacyjnych zawsze po czasie mimo wszystko bylo mniej wyrazniejsze niz te 'swieze', ale to owulacyjne, moze na ciazowych jest inaczej - nie mam w tym wprawy niestety ;-)

Ostatnia edycja:
anias gdyby nie pare rzeczy, to na prawde bylaby fajna ! :tak: Sama praca z lekarzami jak dla mnie super rzecz, bo tak jak mowisz cokolwiek sie dzieje - masz blisko, ale tez uczysz sie. Codziennie czegos nowego.
Niestety praca z ludzmi ma to do siebie, ze trzeba miec na prawde wiele cierpliwosci i wyrozumialosci...ja nie mam jej az tyle, bo mimo tego ze na co dzien staram sie byc spokojna zdarzylo sie juz ze jakas 'madra'baba czy chlop wyprowadzili mnie z rownowagi. Chamstwa czasami tu sie wiecej naogladasz niz w tv :baffled:

Nusiaa no tak rozumiem praca z klientem pacjentem nie jest latwa... Tez kiedys taka mialam, tzn z klientem i wiem co to znaczy..

reklama
Wiedźma kocham Twoje poczucie humoru !!!

Gorgusia :wink: CMOK !!!

Nuuśka cholercia ten Twój śnieg dotarł i do nas....musze jechać dzisiaj do teściów i cykam się !!!

Na obiadek placuszki ziemniaczane z gulaszem lub śmietaną .... która chętna bo wyjdzie ich dużo !!!

Do góry