reklama
Oj tak praca z klientem jest baaardzo wdzięczna..
Przypomina mi się jak będąc po studiach wyższych pracowałam w jednym z większych sklepów (tzw. sieciówce) i zawsze przychodziła do nas babcia z wnuczkiem i mówiła mu na głos że jak on się nie będzie uczył to będzie tak jak "my" (załoga) pracował w sklepie
Przypomina mi się jak będąc po studiach wyższych pracowałam w jednym z większych sklepów (tzw. sieciówce) i zawsze przychodziła do nas babcia z wnuczkiem i mówiła mu na głos że jak on się nie będzie uczył to będzie tak jak "my" (załoga) pracował w sklepie
Doooooorcia ale Ty mi smaki robisz !!! Ja chce ja chce !!! Toż ja uwielbiam te placki :-) u Nas nazywaja sie po wegiersku :-)
cykasz sie a czego slonko ???????? Sniegu strasznie duzo napadalo, smieje sie ze u nas z jednej skrajnosci w druga...najpierw sniegu nie bylo nie bylo prawie 2 miesiace, a teraz jak dowali sniegiem i mrozem to bedzie sie mozna zesr..
cykasz sie a czego slonko ???????? Sniegu strasznie duzo napadalo, smieje sie ze u nas z jednej skrajnosci w druga...najpierw sniegu nie bylo nie bylo prawie 2 miesiace, a teraz jak dowali sniegiem i mrozem to bedzie sie mozna zesr..
Matik2012
Fanka BB :)
Hejka no napisałam się tyle i mi się skasowało ahby to
Dzięki Pirania i krystianmartin
po 7 dalej spałam i jak się obudziłam o 11 to już była wyższa 37,13 czyli ok
sprawdziłam w notatniku tempki z 2011 jak byłam w ciąży i tam też tempka wzrosłą 37 potem na 36,80 spadało i tak na zmianę do terminu@ w tedy to wskoczyło na wyższy poziom 37,20 / 37,10
więc nadzieja jest, ale taka nie wyspana jak się o tej 7 obudziłam to trochę się zasmuciłam ale już mi przeszło
Niuśka widzę że tempka się utrzymuje więc może nasze zaklęcie działa
Testów tych pierwszych mój mąż też nie widział ale moje dzieci widziały i razem się cieszyliśmy :-):-)
Placki ziemniaczane uwielbiam , kocham hm a my dziś nogi z indyka
Dzięki Pirania i krystianmartin
po 7 dalej spałam i jak się obudziłam o 11 to już była wyższa 37,13 czyli ok
sprawdziłam w notatniku tempki z 2011 jak byłam w ciąży i tam też tempka wzrosłą 37 potem na 36,80 spadało i tak na zmianę do terminu@ w tedy to wskoczyło na wyższy poziom 37,20 / 37,10
więc nadzieja jest, ale taka nie wyspana jak się o tej 7 obudziłam to trochę się zasmuciłam ale już mi przeszło
Niuśka widzę że tempka się utrzymuje więc może nasze zaklęcie działa
Testów tych pierwszych mój mąż też nie widział ale moje dzieci widziały i razem się cieszyliśmy :-):-)
Placki ziemniaczane uwielbiam , kocham hm a my dziś nogi z indyka
Ostatnia edycja:
anias2
A sluchajcie jak to wlasnie jest z ta temperatura? Jak przed @ sie utrzymuje wyzsza temperatura i jest sie w ciazy. To w dzien tez powinna byc podwyzszona, tak? Ale kazdy organizm inaczej ma? Np dla mnie wysoka moze byc 36,2 a dla kogos innego 37? Jest jakis prog ponizej ktorego spasc nie moze?? Ale zagmatwalam, mam nadzieje ze mnie zrozumialyscie(?)
matik no i pieknie ze tempka sie utrzymuje, takie spadki sa potrzebne jak mowi piranha a i tak masz ja tak wysoko, ze az mio sie patrzy !!
U mnie rzeczywiscie jak na razie spokoj choc chyba bym wolala zeby cos sie ruszylo albo w jedna albo w druga strone ;-)
anias na pewno nie moze spasc ponizej linii podstawowej, czyli tej ktora masz ustawiona na granicy wyzszych temperatur ( u mnie w tym cyklu to 36,5) co do wartosci u kazdej z Nas jest inaczej, piranha pokazywala mi juz tyle wykresow, ze wiem, ze nie raz w dzien najwiekszego spadku testy wychodzily pozytywne, albo i dzien po duzym spadku jak u lilly bylo. Wszystko zwiastuje nadejscie @, tempka leniwie spada a tu nagle w dniu planowanej @ smiga do gory i na tescie piekne krechy.
Dla mnie na pewno wartosci wysokie nie sa takie jak u innych, bo u mnie tempki na poziomie 36,7-36,8 to juz wysoko wyzej mialam tylko raz i to w tym cyklu kiedy to na jeden dzien podskoczyla powyzej 36,9.
A Ty robisz wykresy w ogole gdzies ??? mozna podejrzec ??
U mnie rzeczywiscie jak na razie spokoj choc chyba bym wolala zeby cos sie ruszylo albo w jedna albo w druga strone ;-)
anias na pewno nie moze spasc ponizej linii podstawowej, czyli tej ktora masz ustawiona na granicy wyzszych temperatur ( u mnie w tym cyklu to 36,5) co do wartosci u kazdej z Nas jest inaczej, piranha pokazywala mi juz tyle wykresow, ze wiem, ze nie raz w dzien najwiekszego spadku testy wychodzily pozytywne, albo i dzien po duzym spadku jak u lilly bylo. Wszystko zwiastuje nadejscie @, tempka leniwie spada a tu nagle w dniu planowanej @ smiga do gory i na tescie piekne krechy.
Dla mnie na pewno wartosci wysokie nie sa takie jak u innych, bo u mnie tempki na poziomie 36,7-36,8 to juz wysoko wyzej mialam tylko raz i to w tym cyklu kiedy to na jeden dzien podskoczyla powyzej 36,9.
A Ty robisz wykresy w ogole gdzies ??? mozna podejrzec ??
Ostatnia edycja:
Matik2012
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale tak w 1 fazie masz niskie np.,36,40 a w 2 fazie są wyższe i to może być np. 36,60 i tak do @ ale jeżeli się zbliża to spada do linii w 1 fazie rozumiesz? nie ważne czy 37 czy 36,60 tylko porównanie 1 fazy z 2 fazą oki
reklama
Podziel się: