reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Oj tak praca z klientem jest baaardzo wdzięczna..
Przypomina mi się jak będąc po studiach wyższych pracowałam w jednym z większych sklepów (tzw. sieciówce) i zawsze przychodziła do nas babcia z wnuczkiem i mówiła mu na głos że jak on się nie będzie uczył to będzie tak jak "my" (załoga) pracował w sklepie:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Doooooorcia ale Ty mi smaki robisz !!! Ja chce ja chce !!! Toż ja uwielbiam te placki :-) u Nas nazywaja sie po wegiersku :-)
cykasz sie a czego slonko ???????? Sniegu strasznie duzo napadalo, smieje sie ze u nas z jednej skrajnosci w druga...najpierw sniegu nie bylo nie bylo prawie 2 miesiace, a teraz jak dowali sniegiem i mrozem to bedzie sie mozna zesr..:wściekła/y:

Hejka no napisałam się tyle i mi się skasowało ahby to:angry:

Dzięki Pirania i krystianmartin

po 7 dalej spałam i jak się obudziłam o 11 :) to już była wyższa 37,13 :tak: czyli ok
sprawdziłam w notatniku tempki z 2011 jak byłam w ciąży i tam też tempka wzrosłą 37 potem na 36,80 spadało i tak na zmianę do terminu@ w tedy to wskoczyło na wyższy poziom 37,20 / 37,10 :nerd:
więc nadzieja jest, ale taka nie wyspana jak się o tej 7 obudziłam to trochę się zasmuciłam ale już mi przeszło :happy::tak:

Niuśka widzę że tempka się utrzymuje więc może nasze zaklęcie działa :tak:
Testów tych pierwszych mój mąż też nie widział ale moje dzieci widziały i razem się cieszyliśmy :-):-)

Placki ziemniaczane uwielbiam , kocham :) hm a my dziś nogi z indyka

Ostatnia edycja:
matik...a pamiętasz jak pisałam że mnie piersi bolały w ciąży....mocno trzymam kciuki żeby tak było, mocno wierzę że się uda

A sluchajcie jak to wlasnie jest z ta temperatura? Jak przed @ sie utrzymuje wyzsza temperatura i jest sie w ciazy. To w dzien tez powinna byc podwyzszona, tak? Ale kazdy organizm inaczej ma? Np dla mnie wysoka moze byc 36,2 a dla kogos innego 37? Jest jakis prog ponizej ktorego spasc nie moze?? Ale zagmatwalam, mam nadzieje ze mnie zrozumialyscie(?)

matik no i pieknie ze tempka sie utrzymuje, takie spadki sa potrzebne jak mowi piranha a i tak masz ja tak wysoko, ze az mio sie patrzy !!
U mnie rzeczywiscie jak na razie spokoj choc chyba bym wolala zeby cos sie ruszylo albo w jedna albo w druga strone ;-)

anias na pewno nie moze spasc ponizej linii podstawowej, czyli tej ktora masz ustawiona na granicy wyzszych temperatur ( u mnie w tym cyklu to 36,5) co do wartosci u kazdej z Nas jest inaczej, piranha pokazywala mi juz tyle wykresow, ze wiem, ze nie raz w dzien najwiekszego spadku testy wychodzily pozytywne, albo i dzien po duzym spadku jak u lilly bylo. Wszystko zwiastuje nadejscie @, tempka leniwie spada a tu nagle w dniu planowanej @ smiga do gory i na tescie piekne krechy.
Dla mnie na pewno wartosci wysokie nie sa takie jak u innych, bo u mnie tempki na poziomie 36,7-36,8 to juz wysoko wyzej mialam tylko raz i to w tym cyklu kiedy to na jeden dzien podskoczyla powyzej 36,9.
A Ty robisz wykresy w ogole gdzies ??? mozna podejrzec ?? :happy:

Ostatnia edycja:
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale tak w 1 fazie masz niskie np.,36,40 a w 2 fazie są wyższe i to może być np. 36,60 i tak do @ ale jeżeli się zbliża to spada do linii w 1 fazie rozumiesz? nie ważne czy 37 czy 36,60 tylko porównanie 1 fazy z 2 fazą oki :tak::tak:

Nusia no nie robie wlasnie:/ mialam robic ale zbil mi sie termometr. Kupilam i nawet ani razu nie zmierzylam.
Jedyne co robie to testy owulacyjne...

reklama
Ale ta temperatura w dzien moze byc nizsza duzo nizsza niz rano a mimo to jest sie w ciazy? Np. 36,2?

Oj przepraszam za post pod postem.

Do góry