reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gorgusia taaaaa juz go widze jak zapyla z testem do poradni :-Dwysmialby mnie na bank !! znajac go oczywiscie !
To skoro z Kacusiem bylo inaczej to miejmy nadzieje, ze to wszystko przez to, ze teraz dziewuszka w brzusiu zamieszkala :-) Matko, bylam w aptece po witamine C bo mamy ja obok i tak sypie ze szok !! :szok: Zima na calego :D !!

kiraa haha no tak, cos w tym moze byc wiesz ????? U nich to wszystko na odwrot !! choc nie powiem z testami owulacyjnymi to juz doszedl do wprawy :-) A w ogole zastanawiam sie - czy moze byc tak ze rano na tescie byl cien a kiedy test wyschnie to juz nie bedzie widoczny ? pytanie czysto z ciekawosci, wpadlo mi to teraz do glowy, bo jak to jest - jak wysycha to powinno byc intensywniejsze czy slabsze ?

Ostatnia edycja:
reklama
Nusiaa a jakie wy tam macie oddzialy? To sa takie powaze operacje??

Kiraa a tak swoja droga cena tego dostinexu powalajaca...:/
Ja jak przeczytalam skutki uboczne bromergonu to moj M powiedzial Ze na pewno tego nie bede brala. No na razie sie obylo bez niego:)

Dorcia jak same usta to spoko...:-p;-) gorzej jakbyś napisała że bolą Cię usta i kolana :-D:-D:-D

gorgusia :happy: to Ty się jednak na Kazia teraz nastawiasz,nie na dziewuszkę??!! :happy: ja w ciąży z córą też świetnie się czułam-żadnych mdłości,dużo energii..tylko pod koniec zgaga mnie męczyła,no i brzuch szybko mi było widać,w ogóle duży brzuchol miałam.

Nuśka :tak: będę ziorać na monitor wypatrując dobrej nowiny! A chłopom w sprawie kresek nie można ufać,bo oni tak subtelnych rzeczy nie dostrzegają:-D

No to miłego!

anias oddzial jest jeden - Chirurgia Krotkoterminowa, czyli zabiegi operacyjne realizowane w Klinice Jednego Dnia. Zabiegi mamy z zakresu ortopedii - artroskopie stawu kolanowego, roznego rodzaju zespolenia i zaśróbowywanie, okulistyki - operacje usuniecia zacmy, neurochirurgii - operacje ciesni nadgarstka, ale najwiecej z naczyniowki i chirurgii ogolnej - wszelkiego rodzaju guzki, zylaki odbytu i konczyn dolnych, przepukliny, skleroterapie, piankowanie i inne drobniejsze. Dzis akurat byla 1 przepuklina ( na szczescie juz zrobiona) i teraz leca zylaki konczyn dolnych, 3 juz poszly do domu, zostaly 3 zabiegi, w sumie to 2,5 bo sa w trakcie :rofl2:

vviedzma Slonce Ty moje !! :* Ja tu juz mysle o Twojej lutowo/marcowej dobrej nowinie !! :D

gorgusia a moze to wina tych testow allegrowych, nie wiem. Bo na owulacyjnych zawsze po czasie mimo wszystko bylo mniej wyrazniejsze niz te 'swieze', ale to owulacyjne, moze na ciazowych jest inaczej - nie mam w tym wprawy niestety ;-)

Ostatnia edycja:
anias gdyby nie pare rzeczy, to na prawde bylaby fajna ! :tak: Sama praca z lekarzami jak dla mnie super rzecz, bo tak jak mowisz cokolwiek sie dzieje - masz blisko, ale tez uczysz sie. Codziennie czegos nowego.
Niestety praca z ludzmi ma to do siebie, ze trzeba miec na prawde wiele cierpliwosci i wyrozumialosci...ja nie mam jej az tyle, bo mimo tego ze na co dzien staram sie byc spokojna zdarzylo sie juz ze jakas 'madra'baba czy chlop wyprowadzili mnie z rownowagi. Chamstwa czasami tu sie wiecej naogladasz niz w tv :baffled:

Nusiaa no tak rozumiem praca z klientem pacjentem nie jest latwa... Tez kiedys taka mialam, tzn z klientem i wiem co to znaczy..

reklama
Wiedźma kocham Twoje poczucie humoru !!!

Gorgusia :wink: CMOK !!!

Nuuśka cholercia ten Twój śnieg dotarł i do nas....musze jechać dzisiaj do teściów i cykam się !!!

Na obiadek placuszki ziemniaczane z gulaszem lub śmietaną .... która chętna bo wyjdzie ich dużo !!!

Do góry