Maran ja kiedys ogladalam program z .... hmm jakby to powiedziec specjalistami od prezerwatyw?
no nie wiem, w kazdym badz razie juz nie pierwszy raz slyszalam ze do "uwolnienia" plemników dochodzi jeszcze przed wytryskiem, a mezczyzni zakladaja je czesto gesto dopiero przed samym wytryskiem. Stad pozniej pytanie jak to sie stalo skoro kochalismy sie z prezerwatywa? No wlasnie stad, pisior buszuje buszuje caly mokry juz z wrazenia a prezerwatywa dopiero przed finałem. Tak wiec ja mam tego swiadomosc. Nie chce tu glosic jakis herezji jednak to dosc logiczne tlumaczenie dlaczego jest tyle dzieci z sexu z prezerwatywa ktora ani nie pekla ani sie nie zsunela. U mnie owulka ma dosyc spory rozrzut wiec mowie Ci worek foliowy mi zostaje i tyle
Dorcia na zdjeciu czerwieni nie widac
Zdrowka zycze.
Krystianmertin widac ominela mnie Twoja fota
ooo juz widze. Krystian fajna zadbana babeczka z Ciebie, tak trzymac!
Klaudia swietne wiesci, kciuki aby tak juz zostalo! &&&
Araki powodzenia i &&&& za dobre wiesci
i rowniez zdrowka zycze.
Anias Pirania ma racje, srodki doustne czyli suplementy i dieta raczej nie podniosa ph tak wysoko jak potrzeba, zdarza sie ale rzadko, ja diete i suplementacje stosowalam przed godzina "W" prawie 4 miesiace i faktycznie bez wspomagaczy "do srodka" ph bylo zaledwie na granicy 6,5 no moze przez chwile po wypiciu napoju sodowego w okolicy 7 ale moja dieta jak i zazywanie suplementów bylo restrykcyjne przez kilka miesiecy. Nie boj sie tak tego pre sedu, nie ma czego.
Piraniu zdrówka dla dzieciaków i meza! Precz choróbskom.
Nuska Matik &&&&&&&
Daria a czy te lozeczka nie sa takie same???
Pozdrawiam