reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Krystianmartin ... kobitka fajna jesteś ...naprawdę !!!

Matik cholera jasna może ten test jakiś walnięty jest ??? Nie pozostaje nic innego jak poczekać jeszcze kilka dni !!! Trzymam mocno zaciśnięte
Zobacz załącznik 592545

Ja zmykam ogarnąć kuchnię...zbieram się do tego od samego rana...a jak na razie to dupska z fotela nie ruszyłam :eek:

nawet 20ml zrobiłam i nic nic nawet cień cienia a ja już bym go wypatrzyła nawet pod lupą , nie wierzę żeby coś jeszcze mogło się okazać , dziewczyny na bank nie ma nic
po raz kolejny oszukana przez temperaturę i obiecuję koniec z tym to bez sensu nic nie daje nic nawet nie wiedziałam kiedy owu była bez sensu totalnie
muszę dojść do siebie , pewnie będę znowu wypisywać Wam tu smętne rzeczy na temat mich dołów psychicznych, choć na prawdę postaram się Was nie zamęczać i dołować :crazy:

Piranha umówiłam się na 15 listopada do lekarza. Mam nadzieję, ze zrobię już wyniki. Chciałam przed samą owu ale niestety w andrzejki ma wolne.A ja potem nie mam z kim dzieci zostawić. Zobaczę chociaż co i jak.

Matik mnie możesz zadręczać. Zobacz ile ja już mam nieudanych cykli, też łapię doły i podnoszę sie. Nie martw się. Damy radę zobaczysz. Ściskam mocno. Będziemy miały prezent ale dopiero pod choinką :-D

Ostatnia edycja:
:-) witajcie babeczki!

:crazy: widzę że się nie da już skórki zmienić,wkurza mnie ten nowy wygląd.

:happy: dziękuje wszystkim za miłe słowa. Na razie moja radość jest umiarkowana,bo nie wiem co mnie czeka. :tak: ale będzie ogromna jak się pojawi serducho. Szkoda że czekanie tak się dłuuuuży...

Polisia :szok: Ty wiesz babko że możesz mieć racje z tym przepisem??!!! :-D bo myśmy chłopaka robili,a też nie mogę się wyzbyć przeczucia o drugiej dziewczynce. :happy: coś chyba jest z prawdy z tą intuicją:tak:.
Według mnie przy planowaniu trzeba bazować jednak na teorii Shettlesa,czyli odstępie,a wokół tego zadbać o resztę czynników. To by się u Was potwierdzało. Chociaż ja zawsze twierdzę że to Bozia decyduje co komu pisane.

araki :-p tylko mi dzisiaj nie pisz że chłopak będzie,bo się normalnie obraże:laugh2:. Musi być babka u Ciebie! :cool2: poza tym skończyły mi się wesołe pocieszenia,więc nie masz wyjścia,planowanie musisz zdać na 5+! :-) trzymam kciuki!

Klaudia :-) to by były wspaniałe nowiny z tą córeczką. Dla Was szczególnie:-)

:eek: dziewczyny co Wy z tą galerią staraczek wymyśliłyście. :dry: ja wyglądam jak wiedźma...a charakter mam jeszcze gorszy:laugh2::laugh2::laugh2:

Matik :wściekła/y: co Ty mówisz...nic test nie wykazał. Sama wściekła jestem. :confused2: temperatura taka wysoka przed @. Sfiksować idzie,czemu tak się dzieje. Trzymaj się dzielnie!!

Ostatnia edycja:
VViedźma, można stworzyć galerię czarownic. :-D Też trzymam kciuki za Ciebie.
Matik, w nocy mi się śniło, że Twój test był pozytywny! Żarty jakieś. Nie puszczam kciuków. Może jeszcze za wcześnie na test? Bardzo bym chciała, żeby się Tobie udało.
Krystianmartin, ale fajna z Ciebie babeczka. Takie ciepło bije od Ciebie. Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo miałabym fajną koleżankę. :-) Nie poddawaj się Kochana. I nie pisz, że do końca roku. Sama widzisz, jak to jest z tym tafieniem w owu. Przemyśl laparo, niech ąż grzecznie łyka specyfiki. Uda się! Ja naprawdę w to wierzę!
Araki, trzymam kciuki! Mocno, mocno! Nie zapomnij się pochwalić.
Klaudia, oby 29 listopada gin piwa nie stracił. &&&

Matik - nie martwiaj się, moje testy z córami oba wychodziły dopiero po spodziewanej @ a robione przedtem też ani cienia nie było, więc jeszcze nic straconego !!!

Ale teraz tak myśle po co ja chce tego teściora robić w 23dc? nawet jeśli to niby 10dpo hmmm chyba się wstrzymam :eek: Zresztą poza lekkimi zawrotami głowy, nie mam żadnych objawów, z córami to już piersi były gorące i ciężki jak arbuzy więc na nic nie licze.....

Matik tak jak pisze Krystianmartin nie ma co się załamywać !!! trzeba zbierać siły na kolejny cykl...choć póki nie ma @ ...zresztą sama wiesz !!!
Ja non stop mam "gorsze dni" i często pytam dlaczego mi nie jest dane wreszcie zajść w ciążę...dlaczego Ci co nie chcą to mają...a ja nie mam !!! Ale po chwili zbieram siły i ruszam do boju !!! Kiedy ja wznowię starania w 2014 roku to Ty będziesz już w ciąży !!! ZOBACZYSZ !!!

och słońca moje kochane dzięki aż się popłakałam
jeżeli owu była 11 to pojutrze okres :wściekła/y:
chyba wolę jak już to już jak najszybciej mieć to za sobą
mamamimni dopiero testy wychodziły po @? dawno to było?

reklama
Matik często się zdarza że test wychodzi pozytywny dopiero po terminie @. Nie dla parady pisze w testach że najlepiej robić po terminie @
Nie ma co się załamywać ...naprawdę ...razem damy radę !!!

Do góry