reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik kurcze no... może rzeczywiście jest jeszcze za wczesnie bo ta temperature az tak wysoko by sie chyba nie utrzymywała gdyby nic nie było... &&&& wciąż za Ciebie trzymam I wierze, ze sie udało tylko test jeszcze nie pokazał :*
Krystianmartin no super babeczka jestes :) elegancka no I w sukience ładne buciki :) ja w sukience byłam chyba na slubie własnym ostatnio... ;)
Piranha zdrówka zdrówka I jeszcze raz zdrówka dla Was...
Dorcia I dla Ciebie zdrówka kochana :)
Daria dla mnie łóżeczka są takie same a kolor to musisz wybrać wg swojego gustu co lepiej Tobie pasować bedzie do wystroju pokoju :)
Nuska &&&&
vviedzma &&&& trzymam
Elmo no może I jest w tym jakas racja, że ludzie tak robią bo ja to albo każe zakladać od poczatku, albo w ogóle nie zkładać ;) to zależy od tego jak duże jest ryzyko. w moim przypadku zaladam, że ryzyko jest niewielkie do 10 dnia cyklu I wowczas jes bez no a po owulacji to już wiadomo nie ma ryzyka zadnego ;) wiec od 11dc do ok. 19-20 to nie ma opcji by było bez jesli dziecka sie nie planuje ;)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie I trzymam kciuki za pomyślność kazdemu wg uznania :) &&&&&&

reklama
Nuuuśka - no to fajnie,że się wszystko ładnie potwierdziło. To też jakaś wskazówka dla mnie w kwestii testów, choć pewnie u kazdej z nas może być inaczej. No Piranha - podratowała odpowiedzią w sprawie płynu wszystko pięknie się układa :tak:

Daria - ja kupiłam dla moich takie jasne ale okazało się później, że było tylko delikatnie zabejcowane i plamy się porobiły, trzeba było później malować. Ale na początku zamiast piętrowego rozłożone stoją bo to moje młodsze wariatuncio nadal takie nieostrożne,że musiałabym wciąż stac i patrzeć czy nie spadnie ;-)

Matik, a podaj co łykacie i w jakich dawkach. Implantację ułatwia:

3 x 100 mg Q10 Puritan’S Pride Q Sorb™ CO Q 10 100mg X 60 Rapid Release Softgels | eBay - poprawia przepływ krwi, jakość komórek jajowych, ułatwia implantację i zapobiega poronieniu

1 x Omega3 Fish Oil 1000 mg 100 Omega 3 Fish OIL 1000mg Purified OIL MAY AID Arthritis Joints AND Heart | eBay - poprawia jakość komórek jajowych, zapobiega poronieniu

1 x 500mg Bee Propolis 100CAPS BEE Propolis 500mg Immune System Support | eBay - zmniejsza ryzyko wad, pomaga przy implantacji

1 x 1000mg Evening Primrose Oil do owulacji 60 Evening Primrose OIL 1000mg Softgels Ladies Health | eBay - brać do owulacji, poprawia jakość komórek jajowych i przepływ krwi ułatwiając tym implantację

1 x 500mg L-Arginine L Arginine 500mg X250CAPS EDF Male Sexual Health | eBay - poprawia przepływ krwi, owulację, ułatwia implantację

3 x 500mg (1500mg) Royal Jelly Royal Jelly 500mg 50 Capsules Free UK P P TB | eBay - pomaga w tworzeniu rewelacyjnej jakości komórek jajowych

2 x 400iu/10ug Vitamin D FSC Vitamin D 400IU 60 Tablets | eBay - pomaga przy implantacji

Dzień dobry!
Ja dopiero dziś widzę tę nową szatę forum i podoba mi się, jest jakaś taka bardziej przejrzysta :)
Za to oczekiwanie mi się strasznie dłuuuuży, a to dopiero 20dc... :/

Dorcia, Piranha zdrówka
Matik skoro @ niet, to uszy do góry, daj sobie jeszcze chwilę
Klaudia Super! A możesz opisać swoje starania? :)
Araki kciuki za dziewuszkę
Vviedźma, Macy galeria czarownic to i mi by bardziej pasowała :D
Daria z tych dwóch (choć ogólnie nie jestem fanką takich typowo drewnianych klimatów) wybrałabym to drugie - jaśniejsze

Miłego dnia dziewczyny!

dziewczynkowe biorę do owu a wcześniej zdarzyło mi się brać l-karnitynę 3000tyś :tak: na szczęście nie dużo ale maż co drugi dzień łykał teraz przestał :no: wcześniej łykał macę 5mg mało wiem ale to był dodatek do kilku innych witaminek nie pamiętam jakich jakieś zwykłe , przepraszam ale jestem w małym szoku i nie pamiętam teraz po kolei przypomnę sobie to napiszę oki
dzięki za listę no zobaczymy czy mój m będzie chciał ja już mam dość ile można to jakiś bezsens totalny
tak wiem że póki nie ma to jakiś 1% nadziei jeszcze jest ale mało

dziękuję dziewczynki za wsparcie

5mg cynku jeszcze łykaliśmy wit b12 b compleks wapno magnez witamina c

Ostatnia edycja:
kolor to ja wezme ten ciemniejszy :) tylko te szczebelki jednak zdecyduje sie na te prosztsze niz wywyjane :) ja musze miec do nich normalne lozeczko ktore idzie zrobic oddzielnie a tu taka opcja naszczescie jest :) i musi kolor byc uniwersalny dla chlopca i dziewczynki w zadnym wypadku żaden roz czy niebieski :)no i duze bo nadia to do malych nie nalezy;/

Nadia na gorze ciagle mnie prosi o takie lozko co w sklepie jestemy a niedlugo nowe mieszkanie to je dostanie :) ja nie moge miec jasnego bo u mnie by doczyscic nie szlo;/

Piranho, lactovaginal obniżył ph z ok 5.5 na 4.5. Ale dzisiaj po nocnym zaaplikowaniu lacto mam ph = 5 :eek:
Z Sylkiem jeszcze nie próbowałam. Ile czasu po aplikacji Sylku zbadać ph? Tak czy owak pędzę po limonkę.
Kristianmartin, zgadzam się z dziewczynami, fajna z Ciebie babeczka, z wyglądu zdecydowana i konkretna, tak trzymać :-)

reklama
Daria, a kiedy się przeprowadzacie? Znaleźliście już jakieś mieszkanko?
Vviedźma, rzecz jasna. A najlepiej to chyba po północy, se, se, se. :-D

Do góry