reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

krystianmartin wiesz jak to jest, staramy sie nie nastawiac, ale czesto myslenie o tym, czy sie udalo, czy bedzie skok, czy to czy tamto, jest od Nas silniejsze. Po takim czasie staram sie juz nie nastawiac na to, ze moglo sie udac, Ty starasz sie jeszcze raz tyle co ja, wiec Ty to juz biduś na prawde jestes, ale ciezko czasem.
Chyba najbardziej buduje mnie obecnosc tutaj, wsparcie w kazdej z Was, rady i porady od A do Z. Czuje sie zaopiekowana w 100%, w koncu uswiadomiona o pewnych rzeczach bo pomimo roku staran juz, okazuje sie ze w tak wielu rzeczach bylam normalnie jak ciemna nieruchawa masa az wstyd normalnie. Ale tak to wlasnie jest jak sie slucha wujka google albo lekarzy ktorzy z leczeniem nie maja za wiele wspolnego. Czy Wy diagnozowaliscie sie w jakis sposob ? Czy jest u Was konkretna przyczyna dwoch lat juz prawie niepowodzen w starankach ?

Dorcia moze rzeczywiscie jakas wirusówka sie przyplatala, oj mam nadzieje ze szybko minie Slonce, co jak co ale Ty nie mozesz byc chora ! :* Co do watku, gratuluje Ci bardzo :tak: u mnie na lutowkach na ktorych zaczynalam tez ostatnio dziewczyna zaszla w ciaze po prawie roku staran, w cyklu, ktory mial byc bezowulacyjny :happy:

piranha pisalam kochana wyzej posta - moze nie zauwazylas, wkleje raz jeszcze :*
cos mi wpadlo do glowy, pytanie znaczy sie. Wczoraj na tym usg ginekolozka powiedziala na poczatku ze nie widzi plynu w macicy, potem powiedziala ze w okolicacha jelit (?) jest go troche, ale w karcie napisana, ze brak wolnego plynu
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
Czy to zle ze nie ma plynu ? Bo zawsze po owulacji byl plyn a tu nic -zero
embarrassed.gif.pagespeed.ce.U2gs3C4iui.gif
takie to troszke dziwne wydaje mi sie, bo co przez 3 dn by sie wchlonal ? to raczej niemozliwe.
A main coony to ja uwielbiam !! Piekne koty ale kurcze na razie niestety na 4 nie moge sobie pozwolic :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha w sumie mam problem z termometrem, Niby dzisaj 36,5 ale wiesz włożyłam i po 3 sekundach dosłownie już oznajmił ze zmierzył temperaturę, potem zmierzyłam jeszcze raz(od razu ) i 36,7. Czekam na termometr bo zamówiłam. dzisiaj test wyszedł mega pozytywny testowa dużo mocniejsza niż kontrolna.
Dołożyłam zdjęcie do tamtego postu;-)

Dziewczyny Krystianmartin dodała superowe zdjątka...oglądac póki są !!! To w czarnej sukni jest THE BEST moje ulubione !!!

Nuuśka
widzę że u Ciebie burza mózgów !!! Nie myśl kochana ...nie analizuj ( wiem wiem łatwo się mówi) co ma być to będzie !!! A będzie dobrze !!! Zobaczysz !!!
Dzisiaj albo jutro przyjdzie do Ciebie BOMBA ... tylko się nie śmiej ....proszę ??!!

Piranha ojej...to nie dobrze że wirus Was nie odpuszcza...niech już sobie idzie od Was paskuda jedna !!! Ja chyba miałam typową jelitówkę ...bo już mi lepiej ! A nie myślałaś żeby synusiowi zbadać kupsztala ???
ZDRÓWECZKA !!!

Dorcia staram sie nie myslec i nie analizowac Kochana, co ma byc to bedzie, a jak nic nie bedzie to na pewno sie nie zalamie nie ma to tamto ! A Ty powaznie ta bombe wyslalas ??? Wariatka :-D:-D to ja Ci swoja odesle :-)

Ostatnia edycja:
Nuuśka Zaczęliśmy starać się w marcu zeszłego roku. Ale to tak jak mój M trafił na owu... długo nic , w sierpniu zaszłam coprawda w ciążę ale okazało się ze to puste jajo płodowe. Po zabiegu nadal próbowaliśmy... znaczy się dalej próbujemy. Lekarz proponował mi laparoskopię. Może moja otyłość sama nie wiem, może zła jakość nasienia... Teraz stosuję suplementy ja i m, schudłam 11 kg, no i zobaczymy co z progesteronem. Podjęłam decyzję, ze jeżeli nie zajdę do końca roku to już kończę ze starankami:-(

Nuuśka ja jestem Nuuśka? Oj kobitko chyba faktycznie źle spałaś :-p
A tak serio...bombę wysłałam...ale niestety nie tyka bo mnie na zegar nie było stać :-D
Bomba pozytywnej energii została wysłana-jeśli żaden "ktoś" na poczcie jej nie wssa to dojdzie cała masa pozytywnej energii ...hihihi !!!

haj dziewczynki
no tempka w górę więc tak jak obiecałam zrobiłam test 10ml i duuuuuuuupppppppppaaaaaaa :no:
jestem załamana , znowu nic, znowu nadzieja i nici z tego nawet tempka okazuje się bez sensu

krystianmartin ale ładna babeczka z Ciebie i ze smakiem ubrana bardzo fajnie wyglądasz

Krystian wooow ale laska z Ciebie, super !!!
Widać że fajna z Ciebie babeczka
Dorcia Ty biedaku ściskam mocno oby szybko minęło
Nuuuśka kciuków nie puszczam, najlepsze co można zrobić to odwrócić myśli a reszta sama przyjdzie i będzie dobrze
Klaudia ale super, gratulacje a co stosowałaś by mieć córeczkę ?
Matik może jeszcze za wcześnie na test, nie załamuj się będzie dobrze poczekaj jeszcze

reklama
dorcia juz sie poprawilam noooo ! :-D

airfix no wlasnie, jestem za ! Galeria staraczek to dobry pomysl :*

maggie dziekuje Ci baredzo, i ja wiem, i masz racje najlepsza rada to odwrocic mysli i w weekend sie to uda bo zamierzam spac az do odwolania :wściekła/y:

krystianmartin ale nie mialaas robionej laparoskopii tak ? a moze warto by bylo o tym pomyslec ? wiem ze laparoskopia w wielu wypadkach pomaga Kochana, moze warto to rozwazyc, nie poddawaj sie,ja wiem ze to latwo sie mowi, ale kurcze ja wierze ze zycie przyniesie Nam jeszcze to na co tak bardzo czekamy, nawet jesli bedzie nam dane dluzej poczekac

Ostatnia edycja:
Do góry