Matik kurczę.... :-( Nawet nie wiesz jak ja Ci bardzo kibicuję w każdym cyklu, podglądam Twoje wykresy i mam ogromną nadzieję, że Ci się uda... Przecież zobaczyłyśmy dwie kreski tego samego dnia, nasze dzidzie miały razem rosnąć. Przykro mi jak cholera, to nie jest sprawiedliwe Ja jeszcze nie spisuję Twojego cyklu na straty, tempka wysoko, może rzeczywiście za wcześnie na test?? Tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało, życzę Ci tego z całego serca!!!!
reklama
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Piranha - u mnie też jelitówka na tapecie, starsza córa męczy się od 2 dni, dziś daje jej smektę i widzę poprawę Może spróbuj dać Krzysiowi i Kai, zdrówka dla nich.
Jestem w domu od wczoraj bo wzięłam opiekę na młodą. Zaniosłam dziś zwolnienie do szefowej, to zrobiłam taką minę, że wszystkiego się odechciewa. Ojjj czuje, że długo tam nie popracuje, tym bardziej że od niedawna tam jestem. Pewnie, jak tylko będzie miała pretekst to mnie wywali Ale co mam zrobić, mąż w delegacji więc tylko ja się mogę zająć dziewczynami kiedy są chore.
Araki - witaj, trzymam kciuki, za dzisiejszą wizytę, daj znać co tam słychać u maluszka, może się ujawni
Jestem w domu od wczoraj bo wzięłam opiekę na młodą. Zaniosłam dziś zwolnienie do szefowej, to zrobiłam taką minę, że wszystkiego się odechciewa. Ojjj czuje, że długo tam nie popracuje, tym bardziej że od niedawna tam jestem. Pewnie, jak tylko będzie miała pretekst to mnie wywali Ale co mam zrobić, mąż w delegacji więc tylko ja się mogę zająć dziewczynami kiedy są chore.
Araki - witaj, trzymam kciuki, za dzisiejszą wizytę, daj znać co tam słychać u maluszka, może się ujawni
Matik2012
Fanka BB :)
dobra nie panikuje daje sobie szansę zerknęłam do starego notatnika wszystkie testy wychodziły mi 15dpo owu tylko raz 10 pokazała na chwilę kreskę ale na 2 dzień przy 10ml nie było kreski , więc ok czekam cierpliwie 2 dni . Ja mam przerąbane delikatnie mówiąc bo ja mam 16 dni 2 fazę więc najdłuższą i tu pies pogrzebany
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Matik - no widzisz, tak trzymaj
piranha aaaaa czyli ze dobrze ? Bo nigdy jakos nie wglebialam sie w temat po owulacji, zawsze nie wiem czemu myslalam, ze ten plyn wchlania sie wraz z pojawieniem sie @ boooze ja ja niedouczona No dobrze ale wytlumacz mi teraz tak. Pecherzyk peka i co dalej dokladnie sie dzieje ? Cialko zolte wchlania sie czy uwalnia i wedruje gdzies dalej ? bo sie okazuje ze ja o Naszym ukladzie rozrodczym to za wiele nie wiem Stawiam ze w tym miesiacu owulacja byla trafiona w 100% A to wszystko dzieki Tobie !
dorcia !!! Zreszta Ty juz sama wiesz :************* Nawet nie wiem co powiedziec, kurcze wzruszylam sie !
Spodziewaj sie bomby ode mnie !
matik staraj sie jeszcze wszystkiego nie przekreslac, testowalas wczesnie, moze kurcze fasolinka sie jeszcze dobrze nie zagniezdzila, poczekaj spokojnie jeszcze te pare dni Kochana, czy termin na 9.11 uwazasz za nadal aktualny czy cos sie przesunelo ?
dorcia !!! Zreszta Ty juz sama wiesz :************* Nawet nie wiem co powiedziec, kurcze wzruszylam sie !
Spodziewaj sie bomby ode mnie !
matik staraj sie jeszcze wszystkiego nie przekreslac, testowalas wczesnie, moze kurcze fasolinka sie jeszcze dobrze nie zagniezdzila, poczekaj spokojnie jeszcze te pare dni Kochana, czy termin na 9.11 uwazasz za nadal aktualny czy cos sie przesunelo ?
Załączniki
piranha ja zrobiłam bardzo mało no ale mam nadzieje że na nastepnej wizycie potwierdzi w 100%
brałam wszystkie witaminy jakie mi kazaliście ok 3 tygodnie przed owu
mąż tak samo
dieta 3 tygodnie 65% przestrzegałam
mąż brak diety
przytulanko w piątek ok 17 a owu w niedziele ok19-20 (straszny ból jajnika )
po przytulankach używałam sylku ale w niedziele nie :-(
mierzyłam ph i używałam pasków owu
a zapomniałabym owufrend owulacje mi wyznaczyła na poniedziałek
Więc jak widzisz bardzo mało bo nie liczyłam że tak szybko zafasolkuje tym bardziej że okres miałam zawsze regularny28 dni a ostani 31 dniowy
Trzymcie wszystkie za mnie kciuki:-)
brałam wszystkie witaminy jakie mi kazaliście ok 3 tygodnie przed owu
mąż tak samo
dieta 3 tygodnie 65% przestrzegałam
mąż brak diety
przytulanko w piątek ok 17 a owu w niedziele ok19-20 (straszny ból jajnika )
po przytulankach używałam sylku ale w niedziele nie :-(
mierzyłam ph i używałam pasków owu
a zapomniałabym owufrend owulacje mi wyznaczyła na poniedziałek
Więc jak widzisz bardzo mało bo nie liczyłam że tak szybko zafasolkuje tym bardziej że okres miałam zawsze regularny28 dni a ostani 31 dniowy
Trzymcie wszystkie za mnie kciuki:-)
klaudia pewnie ze trzymamy kciuki, ja zaciskam bardzo mocno i Ciebie prosze o to samo :*
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie i kazda z osobna, Nuskaa za wgryzanko :-)
Piranha dzis mam 2dc, zrobilam bad wszystkich hormonow, ktore mi zlecilas, a jesli chodzi o staranka to dziewczynkowe ;-), owu bedzie 14 dc...
Kristian suuuuper dziewczyno, widac, ze masz powera :-)
Piranha dzis mam 2dc, zrobilam bad wszystkich hormonow, ktore mi zlecilas, a jesli chodzi o staranka to dziewczynkowe ;-), owu bedzie 14 dc...
Kristian suuuuper dziewczyno, widac, ze masz powera :-)
Podziel się: