reklama
Kusiak ja jem głównie naturalne, ew. od czasu do czasu jakiś smakowy. A nabiał faktycznie wychodzi uszami... Dziś np. zjadłam: mleko z płatkami kukurydzianymi, serek wiejski, grzankę z serem żółtym i majonezem, kolejną szklankę mleka i spaghetti carbonara... Jak już będę w ciąży wrócę do zdrowego odżywiania.
Ostatnia edycja:
Matik2012
Fanka BB :)
ale się temat rozkręcił ze zwierzątkami :-)
Teraz mm 2 psiaki 1 przybłędę jamnika Pigi moja jedyna dziewuszka i ukochanego Spaniela Rico
mój oszołom
Ja się zajadam kefirami, i jogurtami naturalnymi i zazwyczaj sami je robimy najlepsze i najzdrowsze bo dużo takich niby naturalnych ma np. mleko w proszku itp.
Teraz mm 2 psiaki 1 przybłędę jamnika Pigi moja jedyna dziewuszka i ukochanego Spaniela Rico
mój oszołom
Ja się zajadam kefirami, i jogurtami naturalnymi i zazwyczaj sami je robimy najlepsze i najzdrowsze bo dużo takich niby naturalnych ma np. mleko w proszku itp.
Załączniki
Matik2012
w supermarkecie na dziele z naturalnymi produktami możesz znaleźć kefir ale drogi my bierzemy 1 i dzielimy już na porce i się robi a nawet derek biały normalnie pycha
w sensie jak już wytrzasnę kefir, to dodaję trochę do mleka i robi się więcej kefiru? jakies proporcje konkretne?w supermarkecie na dziele z naturalnymi produktami możesz znaleźć kefir ale drogi my bierzemy 1 i dzielimy już na porce i się robi a nawet derek biały normalnie pycha
Matik2012
tak w zależności od konsystencji, ale to musisz wypróbować 1/3 czy 1/4 w ciepłe miejsce na dzień i gotowe :-)
mamawczesniaka
A probowalas w Polskich sklepach?Matik mi strasznie brakuje kefirów (za to znalazłam maślankę), podpowiedz skąd najlepiej wytrzasnąć grzybki kefirowe i jak to działa?
krystianmartin
Vviedźma, Dorcia czekam z niecierpliwością na wspaniałe nowiny.
reklama
Podziel się: