reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
krystianmartin a u Ciebie dzis 30dc tak ? dobrze widze ?
Z reguly jakiej dlugosci mialas cykle? Jesli owulacja byla pozniej, pewnie opoznila pojawienie sie @ .. :-(
mimo wszystko ja trzymam kciuki za Ciebie jeszcze w tym cyklu, powtorz tesciora :blink:

Hej Laseczki.

Krystian ja nadal nie puszczam &&&&&&
Viedzma łer ar ju???

Myfanwy padłam :-D:-D:-D z rozpedu człowiek zjadlby nawet zarcie dla kotów hahaha ale mnie to rozsmieszylo :-D:-D:-D

Kusiak raczej chodzi o jogurty naturalne. Te owocowe maja duzo cukru. Ale jak czasem zjesz owocowy pewnie nie bedzie tak zle ;-)

Krystian ja się kompletnie nie znam, wiem że testy to są ważne jakoś do iluś minut ma się pojawić ta kreseczka druga
A może warto zrobić jeszcze jeden test, tylko że wtedy nie byłby z porannego moczu albo iść na betę ?

reklama
Do góry