Dobry wieczór dobre duszyczki :*
Jej....ale wy dzisiaj się rozpisałyście
Wiedzma gratuluje z całego serduszka
Mam nadzieję że już niedługo wszystkie będziemy się tu spotykać i opowiadać jak nam ciąża mija :-)
Naszczęście dogadałam się wczoraj z tą babeczką z allegro i przysłała mi 8 gratisowych testów owu a jak do czwartku nie przyjdzie zamówiona paczka to wyśle jeszcze raz (podobno poczta coś namieszała).
dzisiaj jest mój 11 dc i zrobiłam test i wydaje mi się że taka słabiutka kreseczka (na mikroskopie Afrodyta też wyszły mi pojedyńcze kreseczki). W tym cyklu obseruje, mierzę itd a w przyszłym ruszamy do działań. Postaram się niedługo wrzucić mój wykres.
Jeśli chodzi o zwierzaki to u mnie zawsze było ich pełno: świnki morskie, chomiki, króliczek, rybki, żółwie i psy. Obecnie mamy sunie Amstafkę, postaram się któregoś dnia wrzucić zdjęcie. Jeśli chodzi o koty to .....strasznie się ich boje
Jak byłam mała to podrapał mnie strasznie kot i od tego czasu panicznie się ich boje A jeszcze latem na spacerku kot zaatakował moją Amstafkę i uwierzcie ale dostała taki łomot od tego kota, że wylądowaliśmy u weterynarza. Ona leżała a on rzucał się jak opętany ALe i tak nic jej to niedało bo dalej jak widzi koty to się cieszy i myśli że one chcą się z nią bawić
A niedawno zaatakowała ją wrona Normalnie jeszcze tylko od mrówki nie dostała
Miłego wieczoru