maran-atha
Fanka BB :)
Ewelina, ja też z chłopakami spałam na stojąco, a z Adi, to normalnie na bezsenność cierpiałam, zasypiałam o 2 w nocy Tak, że wiesz
no ja mam 2 dziewczynki I z żadna nie spałam w dzien powiem wiecej chodzilam spać bardzo późno po 1szej zwykle a nieraz to I ok 3 w nocy... wiec może coś w tym jest, że w ciązy z dziewczynką nie chce sie tak spać... nie wiem sama bo nie byłam nigdy w ciązy z chłopcem...
Elmo moja Kochana ja tu tak Ci kibicuje I az mnie serce kluje jak TY tak nie wierzysz w swojego syna... ja jak przeczytałam co Ty zrobiłaś by go mieć to nie miałam zadnych watpliwości, że tam chłopiec mieszka I nie chce Ci stale tego samego pisać, ale jeśli TY nie bedziesz miała syna to ja w żadno planowanie nie bede już wierzyć no bo kto jak nie TY powinien go mieć... ehhhh masakra jakaś aż mi sie cięzko na sercu robi jak tak piszesz... wiem, że zawsze jest to 20-5% że sie nie uda pomimo planowania, ale jakos tak nie chce mi sie wierzyć w to, że to mogło by spotkac Ciebie... Ja jak byłam w ciązy z Majką I sie dowiedziałam na połówkowym, że to dziewczynka to było mi troche smutno bo sie na chlopca nastawiłam I jeszcze lekarzowi powiedzialam, że może mój mąz tylko dziewczynki może płodzić, ale on mi powiedział, że raczej nie bo fakt, sa tacy mężczyźni, którzy płodza dzieci tylko jednej płci, ale oni maja np. jaką genetyczną wade, że np. plemniki XX są nieruchliwe itp. ale takich mężczyzn jest niewielu 3-5% w całej populacji. I wówczas mi powiedział, że trzeci bedzie na pewno syn... tylko, że my trzeciego nie planowaliśly... :-( no ale nigdy nic nie wiadomo może jeszcze kiedys sie zdecyduje tylko, że jak Tobie sie nie uda... (oby nie TAM MIESZKA MAŁY CHŁOPIEC I NIE MA INNEJ OPCJI) to na pewno nie bede chciała sie zdecydować... ALE JA NIE DOPUSZCZAM DO SIEBIE TAKIEJ MYŚLI, ŻE TY MOŻESZ NIE MIEĆ SYNKA Z TEGO PLANOWANIA... ściskam Cie mocno I wierzyć w Twojego synka nie przestane!!!